Sveriges bästa webbhotell, bli nummer 1 med rätt webbhotell!
Sveriges bästa webbhotell

Sveriges bästa webbhotell

För oss har målet hela tiden varit tydligt: vi ska erbjuda marknadens bästa webbhotells och hosting -tjänster. Det var också målet när vi för snart tre år sedan startade vårt webbhotell – Sveriges bästa webbhotell!

Vi var redan från början på det klara med att det behövdes något nytt för utmana en redan väldigt mogen marknad. Vårt recept på det var utveckling och öppenhet. Utveckling i form av att ta fram breda, bra erbjudanden på högkvalitativa plattformar och att utveckla tilläggsfunktioner såsom övervakning för web och staging för wordpress som underlättar mångas vardag. Öppenhet i form av att alltid vara lyhörda för vad communities och användare anser om våra tjänster och transparens i hur våra nya verktyg fungerar.

Idag är vi det svenska webbhotell som utvecklat enskilt mest nya verktyg under åren för våra användare.

Ingen inlåsning

Vi har aldrig varit några inbitna fantaster över avtalsmässiga eller tekniska inlåsningar. Därför har vi ingen förskottsbetalning (förutom på domännamn) utan all faktureringen sker i efterskott. På samma sätt så har vi ingen uppsägnings eller bindningstid. Vi tror helt enkelt att genom att vara bäst, så behöver vi inte binda upp användare på ett helt år.

Ett antagande som också visat sig riktigt då vi idag har ca. 2000 aktiva användare.

Sveriges bästa webbhotell, Linux eller Windows?

Alla är vi olika, något som vi ser som en styrka. Därför har vi också valt att använda oss av hela beebytes kompetensområde när vi skapat vårt webbhotell. Hos oss finns förutom Webbhotell Linux också ett Windowsbaserat Webbhotell. Ett av få på marknaden som hanterar dotnet core och MSSQL server!

Beebyte använder sig av kontrollpanelen Plesk. Plesk anses av många vara den ledande kontrollpanelen för WordPress hosting.