Vi valde beebyte - VPS, Webbhotell och molntjänster

Vi valde beebyte

Här presenteras några av våra ca. 2000 nöjda användare


Vi valde beebyte 1

Med partnerskapet kan vi erbjuda våra kunder en flexibel hostingmiljö som är anpassad för SiteDirect-plattformen. Varje kund kan få prestanda efter behov och det är enkelt och smidigt att öka kapaciteten när trafiken ökar, också när det bara gäller en kortare period. Det ligger helt i linje med vårt arbete med skalbara lösningar och att vi ska följa med kunderna på deras tillväxtresa

– SiteDirects VD, Daniel Teglander


Vi valde beebyte 2

Med beebytes enkla och flexibla partnerprogram får vi en modell som passar oss och våra kunder bra. Vi kan enkelt uppgradera, administrera och installera nya kundmiljöer på ett ögonblick.

– Tomas Björn, en av ägarna till Aktiv IT-partner i Wermland AB


Vi valde beebyte 3

Inför en väntande temporär trafikökning letade vi efter ett alternativ till vår dåvarande server som inte kunde skalas efter behov. Efter en hel del letande hittade vi tillslut beebyte som med sin molnserver kunde erbjuda oss just detta.

Att beebyte sedan vi bytte till dem har mailat oss för att påpeka att vi kan dra ner på kraften vi använde hos dem för att spara pengar utan att förlora prestanda samt har varit både snabba och hjälpsamma i sin support har gjort oss till nöjda användare av deras tjänster

– Sebastian Söder, ägare, gaminggadgets.se 


Vi valde beebyte 4

Vår personal är ofta på resande fot och behöver kunna arbeta med samma underlag som de andra anställda oavsett var de är. Med Beebytes molnlösning funkar synkningen friktionsfritt och stabilt. Jämfört med våra tidigare system går det dessutom riktigt snabbt!

– Daniel Sturesson, Enkätfabriken


Vi valde beebyte 5

Vi ville från början hamna rätt i val av hostingleverantör och med beebytes lösning får vi hög prestanda samt en flexibilitet som gör att vi kan skala utefter den belastning som trafiken till siten genererar, vi får också förstklassig support utifall att vi behöver stöd.

– William Zhang, CTO, Vasa Living AB


da web logo

Jag har tidigare jobbat främst med några av Sveriges största företag och myndigheter. Dom anlitar väldigt stora hosting-leverantörer och betalar enormt mycket pengar för det. Men ingen av dessa leverantörer är i närheten av den servicenivå som jag får av Beebyte. Personalen på Beebyte är både trevliga, hjälpsamma och kunniga. Dessutom är deras servrar snabba och har imponerande hög upptid! Jag rekommenderar alla mina kunder att använda Beebyte.

– Daniel Nordmark, ägare av Yodapp AB / DA:WEBB


Vi valde beebyte 6

Beebyte är ett utmärkt alternativ för oss som hanterar många webbplatser. Den unika och egen-byggda kontrollpanelen gör det mycket enkelt att lägga till, hantera och komma åt sina konto- & FTP-uppgifter. Ett stort plus som fick oss att välja Beebyte, är att alla webbplatser är separerade (egna UNIX-users) från varandra till skillnad från många andra webbhotell. Vi ser fram emot att följa Beebyte’s utveckling och hoppas på en långvarig relation.
 
– Rasmus Kjellberg, Young Media Group Ltd