fbpx Skip to content
En VPS som kan mer 

VPS Funktioner

Vi strävar efter att bli en av de bästa företagen när det kommer till affärskritisk hosting! Här kan du läsa mer om de funktioner som vår VPS-tjänst Scale Cloud VPS kan erbjuda dig och din verksamhet. 

VPS Programvaror och Tillägg
VPS Programvaror och Tillägg
Få experthjälp

Vi kan affärskritisk drift

Vi på beebyte har närmare 20 års erfarenhet av affärskritisk drift och hosting. Sedan mer än ett decennium tillbaks har vi arbetat med virtuella serverar och VPS hosting baserat på en rad olika teknologier (VMWare, Hyper-V, Virtuozzo, Xen och KVM), vi har med andra ord en gedigen erfarenhet av virtuell server drift och VPS lösningar för en rad olika behov. 

Vi kan hjälpa er med allt från drift av webbsidor, webbshopar och klustrerade lösningar till total drift av hela era infrastruktur för era kontor eller butiker.

VPS Programvaror och Tillägg
VPS Programvaror och Tillägg
Skydda din data

VPN via Virtual Appliance

Genom att sätta upp en liten virtuell server (sk. Virtual Appliance) kan vi erbjuda skräddarsydda VPN -lösningar till våra VPS kunder, och via pfsense kan vi erbjuda ett brett urval av VPN tekniker, bland annat IPSec och OpenVPN.

Dessutom kan vi erbjuda hårdvara att hyra för den som vill kunna terminera VPN anslutningen på sitt eget kontor. Detta kan givetvis göras med befintlig utrustning förutsatt att den har stöd för det. Kontakta 

Enkelt att välja

Fördelar med VPS

Det finns många fördelar med att använda en VPS – här nedan hittar du fyra!  Och om du är osäker på om detta är rätt lösning för plånboken, besök vår sida Priser-Scale Cloud VPS så kan du direkt i vår priskalkylator räkna ut hur mycket det kostar att ha din miljö hos oss. 

Smart

Enkelt att sätta igång 

Vår VPS-plattform är skapad och redo för automation. Vår användare har tillgång till ett stort urval av mallar (sk. templates) med både Windows och Linux versioner. Du kan även själva bygga egna installationsscript (sk. recepies). Givetvis kan du automatisera backuper, samt återläsa dem när du själv önskar.

VPS Programvaror och Tillägg
VPS Programvaror och Tillägg
Du bestämmer

Anpassa efter dina behov

Allt från att ansluta med en konsol (om du skulle ha råkat låsa dig ute), till att starta om eller boota din server från ISO image kan du göra på egen hand. Ni kan givetvis utöka diskutrymmet på er server om ni vill lagra mera data på vår speglade och stripade SSD -lagring. Alla VPS servrar levereras utan bindningstid, du kan alltså när som helst avsluta tjänsten.

Säker hosting

Vi skyddar din data

Via vår kontrollpanel så kan du själv hantera IP-adresser, nätverksanslutningar samt brandväggsregler. Dessutom så förvaras servrarna i ett säkert serverrum i försvarets gamla lokaler i Karlstad, forfarande skyddade av beväpnade vakter. All serverdata lagras med andra ord inom Sverige på speglad SSD -disk.

VPS Programvaror och Tillägg
VPS Programvaror och Tillägg
Skala resurser enkelt

Flexibla lösningar

Skala upp eller ner din servers prestanda i takt med att era behov förändras. Du kan också ta en kopia på din server eller göra om den till en mall. Skulle ett fel uppstå på den fysiska hårdvaran så sker en automatisk failover av er server för att garantera tillgängligheten. 

VPS Programvaror och Tillägg
Säker hosting

Känn dig säker med BitNinja

Vi är återförsäljare av BitNinja – den ledande applikationsbrandväggen för webbservrar på marknaden. Genom att använda BitNinja så kan ni säkerställa att elakartad trafik, och sk. bot-nät tidigt blockeras från att nå er server samt att skadlig kod aldrig får fäste bland era applikationer.

Läs mer om BitNinja på vår blogg, eller aktivera tjänsten i vår portal. 

Personligt och professionellt

Prislista – övrig support

Konsulttaxa, debiteras per påbörjad timma
Konsultation vardagar kl 8-16
995 SEK / h
Taxa vardagar 17:00-08:00
Konsultation vardag kl 17:00
1 990 SEK / h
Debiteras per påbörjad timma
Konsultation helger
2 890 SEK / h
Månatlig uppdatering av server
195 SEK / månad och server
Startar kl 23.00
Månatlig uppdatering av server – natt
1495 SEK / månad för första servern, därefter 595 SEK / mån och server.
Kom igång idag

Skapa konto och testa oss gratis!

Skapa ett gratis konto och använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra våra webbhotell och VPS för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att skapa ditt konto direkt. 

VPS Programvaror och Tillägg

Kom igång idag

VPS Programvaror och Tillägg

Säkra Datacenter

beebytes VPS Servrar driftas från våra högteknologiska och säkra datacenter i Karlstad där hårdvara och miljö övervakas av automatiska system dygnet om och beredskapstekniker finns redo att rycka ut om något skulle ske.

VPS Programvaror och Tillägg

Återvunnen luft

Vår inluft håller 25 grader celsius vilket är i linje med rekommendationerna från vår leverantörer. Värmen återvinns och används för att värma kontor och varmvatten, vilket bidrar till den kostnadseffektiva nivån på våra VPS:er.

VPS Programvaror och Tillägg

Miljövänlig el

Strömmässigt matas servrarna med el som är märkt ”Bra Miljöval” samt är anslutna bakom såväl UPS (batterikraft) -system samt reservkraft (diesel). Detta gör att vi klarar mycket långa strömavbrott.

VPS Programvaror och Tillägg

Stabil anslutning

Vår internetanslutningar sker via redundanta fiberpar med diversitet (går olika geografisk väg) till Netnod i Stockholm där de i sin tur ansluts till ett av Europas snabbaste och stabilaste IP-nät.