S3 – kompatibel objekt lagring
Med beebytes buckets så får ni en enkel och förutsägbar tjänst för objektlagring som är S3 kompatibel. Skapa buckets och lagra objekt precis så som ni vill.
Givetvis lagras all data i våra svenska datacenter!
S3 kompatibel objektlagring med enkel prismodell
En vanlig utmaning med olika objektslagringstjänster är att man inte vet vad de kommer att kosta. Andra aktörer tar ofta betalt för såväl lagrad data, som transfer och IOPS (I/O operationer).
Vi har valt att göra det enkelt. Vi tar endast betalt per lagrad GB och månad. Används objektlagringen för andra tjänster hos oss, t.ex. beebyte PaaS eller PublicCloud tillkommer ingen transferkostnad.
Vad du får med beebyte buckets – S3 objektlagring
Lagrat i Sverige
All data lagras i våra toppmoderna Svenska datacenter och påverkas därför inte av annan lagstiftning än den svenska.
0 -transfer
Ingen transfer eller IOPS avgift om tjänsten kombineras med våra andra tjänster. Betala endast för den mängd data som du lagrar.
Givetvis månadsvis i efterskott.
S3 kompatibelt
beebyte buckets är en helt S3 (Simple Storage Service) kompatibel objektlagring och är redo att användas med befintlig kod.
”S3 är utformad för att vara högt tillgänglig, hållbar och skalbar, vilket gör den idealisk för en mängd olika användningsfall, inklusive webbplatsfiler, säkerhetskopiering, arkivering, distribuerade applikationer och mycket mer. Användare kan lagra en obegränsad mängd data i S3, och det är lätt att komma åt och hantera filer genom en kontrollpanel, kommandoraden eller API-anrop.”
Aktivera buckets i vår användarportal
Aktivera tjänsten direkt i vår användarportal. Allt som behövs är att skapa ett kostnadsfritt konto och därefter aktivera tjänsten.
Via portalen kan buckets och S3 användare skapas. Varje användare får två nycklar: en access key och en secret key.
beebyte buckets – 0,5 SEK /GB och månad
Lagra datamängder på ett enkelt sätt och skapa samt hantera buckets antingen via kontrollpanelen, via API eller 3:e parts applikation.
Logga in i portalen och aktivera tjänsten!
Skapa ett gratis konto och logga in i portalen för att aktivera B3v2. Och använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra våra webbhotell för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att skapa ditt konto direkt.
Kom igång idag
Det här är Objektlagring:
Objektlagring är en metod för att lagra och hantera data i form av objekt. Det är en vanlig metod som används i molnlösningar. Såhär fungerar objektlagring:
1. Datastruktur: I objektlagringssystem organiserar data i form av objekt. Ett objekt består av själva datan, en unik identifierare (oftast en URL eller nyckel) och metadata som beskriver objektet (t.ex. storlek, typ, skapningsdatum).
2. Inlagring: När data laddas upp till objektlagringssystemet bryts det ner i mindre bitar, kallas ofta ”chunks” eller ”shards”. Dessa bitar kan sedan distribueras och lagras på flera fysiska enheter för redundans och skalbarhet.
3. Unik nyckelbaserad åtkomst: Varje objekt tilldelas en unik nyckel som används för att identifiera och hämta objektet. Nyckeln är oftast en sträng som kan bestå av alfabetiska tecken, siffror och specialtecken och är unik inom lagringssystemet.
4. API-anrop: För att lagra, hämta och hantera objekt använder användare och applikationer ett API (Application Programming Interface) som tillhandahålls av objektlagringstjänsten. Genom API-anrop kan användare interagera med objekt på olika sätt, inklusive att ladda upp, hämta, uppdatera och radera objekt.
5. Skalbarhet och hållbarhet: Objektlagringssystem är utformade för att vara skalbara och hållbara. Det innebär att de kan hantera stora mängder data och att data är redundant lagrad över flera enheter och geografiska platser för att säkerställa tillgänglighet och hållbarhet.
Genom att använda objektlagring får användare och organisationer tillgång till en flexibel, skalbar och hållbar metod för att lagra och hantera data i molnet. Det är därför det är en populär lösning för allt från webbplatsfiler och backuper till storskaliga datalagringssystem och IoT-applikationer.