Webbhotell WordPress

Enkelt, kraftfullt webbhotell för WordPress

”Webbhotell WordPress Infinite – Ett av marknades bästa webbhotell för WordPress”

Från början skapades WordPress främst för att hantera bloggar. Genom åren har verktyget utvecklats en hel del och många som idag skaffar webbhotell installerar också WordPress. WordPress är idag det i särklass största CMS:et (Content Management System) på marknaden med många miljoner installationer. En av de faktorer som gjort WordPress så populärt är att Google enkelt kan läsa in och indexera hemsidor eftersom strukturen på en hemsida med WordPress redan som standardinstallation följer många av de riktlinjer Google lagt upp kring sökmotorvänlighet.

Med vår välomtyckta support så kommer du alltid i kontakt med kompetent personal och får på så vis alltid bra svar på dina frågor. Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som ni enkelt aktivererar i kontrollpanelen.

Givetvis säkerhetskopierar vi ert data och normalt behåller vi data i vårt backupschema i 7 dagar.

Eget datacenter ger trygg hosting i vårt webbhotell. Vi har ett eget och redundant datacenter med egen driftspersonal. Datacentret har hög kapacitet och är konstruerat för att fungera även under extremt långa strömavbrott. Självklart har vi även skydd mot brand och intrång.

Teknisk specifikation

Webbhotell Infinite - Linux med WordPress

DNS Hosting: obegränsat antal domäner
E-Post Hosting: obegränsat antal brevlådor
Utrymme för hemsida: obegränsat
Minne för PHP: 2 GB
Backup: Ja
Support: Ja
E-post alias: Ja
Webmail: Ja
FTP access: Ja
Datatransfer: 200 GB / mån
MySQL Databas: Ja, 5 st ingår
Access till weblog -filer: Ja
Applikations brandvägg: Ja

Installera på Webbhotell eller VPS

Vi har många kunder som väljer att installera WordPress på vårt Webbhotell eller på en egen VPS alt. applikationsserver hos oss. Vi har tagit fram one-click installer för med färdig WordPress hantering. Via hanteringen kan du själv se till att automatisk uppdatera din WordPress installation och de plug-ins om du så önskar. Du kan också, med ett klick, installera ett gratis SSL certifikat från LetsEncrypt. Något som gör att din WordPress site på vårt Webbhotell WordPress rankas högre av sökmotorer som Google.

Lets Encrypt free SSL one click installAktivera SSL gratis med en knapptryckning.

Vi har automatiserat Lets Encrypt certifikathanteringen vilket ger dig möjlighet att enkelt aktivera HTTPS för din site. Bra för din SEO och säkerhet!

Full tillgångphpMyAdmin

Förutom FTP, filhanterare och kontrollpanel så erbjuder vi också tillgång till databashantering och PHPMyAdmin. Hos oss har du full kontroll!

Hantera dina webbplatser med Git

Vi har fullt stöd för Git inklusive webhook i våra webbhotell. På så sätt kan du enkelt hantera alla din kod för din webbplats.

Installera wordpress med ett klick

Wordpress oneclick installDet har aldrig varit så enkelt att komma igång med Webbhotell WordPress. Hos oss kan du direkt komma igång med din egna wordpressinstallation genom ett klick i vår portal!

Webbhotell WordPress Infinite

Obegränsat med utrymme
SEK119/månad
 • Obegränsat med utrymme för ert webbdata
 • 5 separata webbplatser ingår
 • 5 st MySQL Databaser på SSD lagring ingår
 • Gratis SSL certifikat
 • Gratis flytthjälp
 • Skyddat av Web Application Firewall
 • Möjlighet att enkelt skapa staging och test -miljöer
 • E-posthosting (shared mail) Infinite med tillgång till webbmail
 • Kostnadsfri teknisk support via e-post på engelska, vardagar 08.00-17.00
 • All data lagras i Sverige
 • Daglig backup
 • Övervakning 24/7/365 av serverplattform
 • Git -stöd för uppladdning och versionshantering
 • Ingen uppsägnings eller bindningstid
 • Möjlighet till automatiska uppdateringar

Marknadens smartaste webbhotell för WordPress?

Vi försöker ständigt att utveckla vårt webbhotell med smarta funktioner för dig som arbetar i WordPress. Förutom att enkelt kunna hantera backup och återläsning på egen hand från kontrollpanelen så kan du med ett enkelt klick hos oss sätta upp en egen staging / test -miljö för din WordPress instans. Detta gör att kan testa förändringar på din sida såsom t.ex. installation av uppdateringar / plugins utan att din skarpa WordPress -miljö påverkas. Givetvis kan du med en enkel knapptryckning sedan publicera dessa förändringar till din produktionsmiljö.

Sätta enkelt upp en stagingmiljö för din wordpress

SSD-baserat Webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell. Vårt webbhotell är baserade på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Detta borgar för extremt korta svarstider. Vår hostingtjänst innehåller inga begränsningar för ert webbdata och ni betalar ett fast pris. Givetvis så kan ni enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna ifrån vår kontrollpanel.

Webbhotell WordPress – Allt till ett fast pris

Via kontrollpanelen kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket Webbhotell Infinite ingår förutom lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamnen i kontrollpanelen.

Samtliga priser angivna på sidan är exklusive moms.
Boka demo!