Webbhotell Wordpress - VPS, Webbhotell och molntjänster

Webbhotell WordPress

Enkelt, kraftfullt webbhotell - optimerat för WordPress

Webbhotell WordPress är perfekt för den som vill ha en webbsida för sitt företag eller organisation. Via vår kontrollpanel så kan du hantera webbhotellets samtliga inställningar. Vi har smarta funktioner för WordPress hantering såsom staging och kopiering av siter, installation av gratis SSL-certifikat. Du kan även säkra installation med vårt säkerhetsverktyg för WordPress och hantera uppdateringar direkt ifrån webbhotellets kontrollpanel.

Vi försöker att alltid ha senaste versionen av WordPress tillgänglig för 1-klicks installation (vi installerar alltid en omodifierad wordpress installation då Webbhotell WordPress bygger på vårt välkända Linux Webbhotell).

Med vår välomtyckta support så kommer du alltid i kontakt med kompetent personal och får på så vis alltid bra svar på dina frågor. Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som ni enkelt aktivererar i kontrollpanelen.

Givetvis säkerhetskopierar vi ert data och normalt behåller vi data i vårt backupschema i 7 dagar.

Eget datacenter ger trygg hosting i vårt webbhotell. Vi har ett egna moderna datacenter i Karlstad, med egen driftspersonal och som vaktas dygnet runt av beväpnade vakter. Datacentren har hög kapacitet och är konstruerade för att fungera även under extremt långa strömavbrott.

Aktivera SSL gratis med en knapptryckning. Vi har automatiserat Lets Encrypt certifikathanteringen vilket ger dig möjlighet att enkelt aktivera HTTPS för din site. Bra för din SEO och säkerhet!
Förutom FTP, kraftfull filhanterare och kontrollpanel så erbjuder vi också tillgång till databashantering och PHPMyAdmin. Hos oss har du full kontroll!
Webbhotell WordPress
Det har aldrig varit så enkelt att komma igång med WordPress. Hos oss kan du direkt komma igång med din egna wordpressinstallation genom ett klick i vår portal! Dessutom – klona test och produktionssidor för att enkelt testa nya plugins, uppdateringar etc. utan att påverka din riktiga sida!
circuit
Kopiera, synca och sätt upp staging -miljöer för din wordpress sida. Du kan också hantera plug-ins, teman och uppdateringar direkt från kontrollpanelen i vår tjänst Webbhotell WordPress.

Teknisk specifikation

DNS Hosting: obegränsat antal domäner
E-Post Hosting: obegränsat antal brevlådor
Utrymme för hemsida: obegränsat
Minne för PHP: 2 GB
Backup: Ja
Support: Ja
E-post alias: Ja
Webmail: Ja
FTP access: Ja
Datatransfer: 200 GB / mån
MySQL Databas: Ja, 5 st ingår
Fullt Git-stöd: Ja
Möjlighet att själv skapa och återläsa backuper: Ja
Möjlighet att själv välja PHP-version: Ja
Staging av WordPress sidor: Ja

Liveview av loggar: Ja
Access till weblog -filer: Ja
Applikations brandvägg: Ja

Kostnadsfri teknisk support via e-post, chatt och telefon, vardagar 08.00-17.00 med undantag för lunch 12.00-13.00

Webbhotell Infinite WordPress

Obegränsat med utrymme
kr 119 Månadsvis
  • Obegränsat med utrymme för ert webbdata
  • 5 separata webbplatser utan extra kostnad
  • Ingen bindnings eller uppsägningstid
  • Inbyggd funktion för staging
High perf.

SSD-baserat Webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell. Vårt webbhotell är baserade på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Detta borgar för extremt korta svarstider. Vår hostingtjänst innehåller inga begränsningar för ert webbdata och ni betalar ett fast pris. Givetvis så kan ni enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna ifrån vår kontrollpanel.

Allt till ett fast pris

Via kontrollpanelen kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket Webbhotell Infinite ingår förutom lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamnen i kontrollpanelen.

Fakturering sker kvartalsvis i efterskott.