fbpx Skip to content
Prisvärd hög prestanda

Webbhotell och smarta lösningar

Vi strävar efter att leverera marknadens mest prisvärda webbhotellslösningar. Vi brukar säga att vi gör ”Smart Hosting”. Med det menar vi att vårt webbhotell erbjuder smarta lösningar (som staging och klon av WordPress -sidor), gratis SSL certifikat och integrerad övervakning. Detta kombinerat med ett attraktivt pris och superbra prestanda gör att vi tycker att det helt enkelt är ett smart val!

För dina behov

Våra webbhotellspaket

Windows

Webbhotell

Ett modernt Windowsbaserat Webbhotell med stöd för det senaste inom Microsoft teknologi som .NETcore och MSSQL server.

Från
149 kr/mån

WordPress

Webbhotell

Är baserat på vårt Linux Webbhotell men med en förinstallerad WordPress instans. Båda har smarta verktyg för WP hantering.

Från
149 kr/mån

Linux

Webbhotell

Är ett toppmodernt linuxbaserat Webbhotell med stöd för de senaste PHP versionerna och med PHP Composer för t.ex. Laravel.

Från
149 kr/mån
Ingår alltid

Vad du får med våra webbhotell

Bättre laddtider
Hög prestanda
SSD baserade servrar
Data placerad i Sverige
Dagliga säkerhetskopior
Gratis flytthjälp
Enkel kontrollpanel
Support i världsklass
Snabb, snabbare, snabbast

SSD-baserat webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell, vilket bland annat beror på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Tack vare detta blir svarstiderna extremt korta. Vår hostingtjänst innehåller heller inga begränsningar för ditt webbdata och du betalar ett fast pris.

Webbhotell main image
Webbhotell
Styr allt på ett ställe

Smidig kontrollpanel

Givetvis så kan du enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna från vår kontrollpanel (som är baserad på Plesk).Där kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket ingår också lagring för din webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamn i kontrollpanelen.

Snabbt, stabilt och säkert

All data placerad i Sverige

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

Alltid smarta lösningar

Vad du får med i våra webbhotell

Webbhotell

Allt på en plats

Via vår kontrollpanel så kan du givetvis hantera webbhotellets samtliga inställningar. Allt från det mest basala, till de mer avancerade inställningarna.

Webbhotell

Kunnig Support

Med vår välomtyckta och kompetenta support så kommer du alltid i kontakt med kunnig personal. Supporten nås e-post, telefon eller chatt

Webbhotell

Säkra Backuper

Givetvis säkerhetskopierar vi er data och lagrar den i vårt backupschema i 7 dagar. Du kan på egen hand när som helst skapa och återläsa backuper.

BitNinja

Tack vare vår branschledande Web Application Firewall från BitNinja så körs era sidor säkert!

Kom igång idag

Skapa konto och testa oss gratis!

Använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell idag. 

Webbhotell

Kom igång idag