PHP 7.4 släpptes den 28 november!
You are currently viewing PHP 7.4 släpptes den 28 november!

PHP 7.4 släpptes den 28 november!

Som vi har väntat.. 6 juni PHP 7.4 Alpha 1 släpptes, 18 juli när PHP 7.4 Beta 1 släpptes och sist med inte minst 28 november när den senaste versionen äntligen är lanserad!

Självklart är vi på tårna och erbjuder releasen även i vårt webbhotell och vad är då fördelarna med att uppdatera till den senaste PHP versionen? Prestandan! Prestandan är den stora skillnaden och det är verkligen något som vi på beebyte slår ett slag för. 

För att bibehålla samma ultimata prestanda spelar verkligen PHP versionen roll!

Visste du till exempel att PHP 7.0 är mer än dubbelt så snabbt som PHP 5.6 och att PHP 7.3 är 10-20% snabbare än 7.1? I tester så är 7.4 ytterligare ca. 10% snabbare än 7.3. 

– För att få tillgång till alla nya funktioner rekommenderar vi verkligen att uppgradera till den senaste PHP versionen. Men ett bra tips är att använda sig av en staging sida när man gör det. För att vara säker på att ingenting påverkar din live-sida och att de plug-in man använt är kompatibla med PHP 7.4. Att skapa en staging-sida är ett enkelt knapptryck i vår kontrollpanel. För att läsa hur man sätter upp en staging sida steg för steg >>

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.