WordPress meetup i Cluj!
WordPress meetup i Cluj!

WordPress meetup i Cluj!

Vi håller WordPress varmt om hjärtat! Det kan vi verkligen påstå. 

Vi har många smarta funktioner i vår kundportal som är till fördel för alla WordPressutvecklare där ute.Därför är det enormt viktigt att bidra till communityt när vi kan, genom att sprida den vår kunskap.

Igår stod Niclas för kunskapsspridningen till ett gäng utvecklare i Cluj i Rumänien. Cluj är Transylvaniens största stad och beebyte har sedan tidigare en liten filial där. Ämnet på WordPress meetupen var “Letters that matter: PHP & CDN” och Niclas pratade om vikten att byta till den senaste versionen av PHP och hur mycket snabbare hemsida man kan få om man gör det. Men också vilka risker som finns med det samt hur man kan hantera dem.

Efter det tog vi tillsammans med publiken några öl och där fortsatte diskussionen. Vi hade en bra kväll, med många intressanta insikter. Men framförallt så fick vi chansen att dela med oss av de erfarenheter som vi har samt lyssna till vilka utmaningar som finns här.

Nästa WordPress meetup som vi besöker är den som vi anordnar själva i Karlstad den 28 november. Där kommer Decision By Heart och berättar om hur och varför dom byggde sitt egna tema. 

Om du vill delta på det så finns det några återstående platser kvar. Vill du lyssna på Decision By Heart, dricka pilsner och käka pizza samt ha intressanta diskussioner liknande de vi upplevde igår är du varmt välkommen att anmäla dig via länken: 
https://www.meetup.com/WordPress-Karlstad/events/264808743/