Woocommerce rescue - vi snabbar upp en långsam woocommerce

Woocommerce rescue

Är din woocommerce shop långsam?

Woocommerce är i många stycken en alldeles fantastiskt lättanvänd och prisvärd e-handelsplattform.

Det händer dock, särskilt när butikerna kommer upp i en viss volym, att prestandan sjunker med långa svarstider och minskad grad av konverteringar till följd.

Vår metod för att rädda er när er Woocommerce -baserade lösning svarar långsamt är baserad på lång erfarenhet av drift av affärskritiska system och då särskilt Woocommerce/Wordpress.

För att visa värdet i vår Woorescue process så visar vi nedan de fyra steg vi använder oss av för att sänka laddningstiderna på din e-handel. Vårt Woorescue koncept kostar ingenting förutom den löpande hostingkostnaden och utförs i mån av tid av våra tekniker.

Varje steg utförs givetvis i nära dialog med er som kund.

Woocommerce rescue 1
beebyte är sponsor till wooninjas.se – ett svenskt kompetenscentrum kring Woocommerce.
Woocommerce rescue 2
1. Flytt till VPS eller webbhotell hos beebyte Vi börjar alltid med att flytta en kopia av din sida till oss. Detta för att vi ska ha kontroll på de underliggande prestanda elementen såsom t.ex. IOPS. Vi utgår också från att din site stannar hos oss om vi löser era prestandaproblem. Normalt så sänker dessutom detta era månatliga driftskostnader.
Woocommerce rescue 3
2. Optimering av site hos beebyte Vi optimerar servern och sidan för att kunna serva så många samtidiga använder så fort som möjligt. Här kan vi använda oss av såväl Redis, Nginx, WPSuperCache som traditionell SQL query analys för att se hur era databasanrop kan optimeras.
Woocommerce rescue 4
3. Last och stress -test Innan vi pekar om ert domännamn så att er besökartrafik går mot den nya uppsättningen så testar vi er server med olika verktyg för att se till att den klarar belastningen från era besökare.
Woocommerce rescue 5
4. Ompekning av domän Sista steget är att vi pekar om ert domännamn samt flyttar över ev. saknat data såsom kundordrar och användare. Med andra ord tappar ni inga ordrar under hela flytten.

 Dessutom

Som Woocommerce -kund hos oss så får du tillgång till en rad smarta tilläggstjänster utan extra kostnad. Vad sägs om till exempel:

  • WPAllImport/Export plugin med Woocommerce stöd utan extra kostnad. Med detta plugin så kan ni enkel exportera och importera ordrar, produkter och använder i er setup. Värde $169.
  • Beebyte Iris – integrerad övervakning. Om olyckan är framme så vill du veta det innan dina besökare. Med Iris på plats så får du mail eller SMS om något händer med din e-handel och du kan också välja att låta vår 24/7 beredskap lösa problemet.
  • Gratis SSL Certifikat. Dina besökare behöver veta att de handlar på en sida med krypterad och säker anslutning. Vi installerar gratis ett SSL-certifikat från LetsEncrypt.
  • All data på speglad (redundans) och snabb Solid State disk.
  • Möjlighet till CDN och Acceleration via vårt egna CDN -nät och vår Accelerationstjänst.