fbpx Skip to content
E-handel

WooCommerce Rescue

Woocommerce är i många stycken en alldeles fantastiskt lättanvänd och prisvärd e-handelsplattform. Det händer dock, särskilt när butikerna kommer upp i en viss volym, att prestandan sjunker med långa svarstider och minskad grad av konverteringar till följd. Vår metod för att rädda dig när din Woocommerce -baserade lösning svarar långsamt är baserad på lång erfarenhet av drift av affärskritiska system och då särskilt Woocommerce/WordPress.

WooCommerce Rescue
WooCommerce Rescue
Processen bakom tjänsten

Fyra steg för att förbättra din E-handel

För att visa värdet i vår WooCommerce rescue process så visar vi nedan de fyra steg vi använder oss av för att sänka laddningstiderna på din e-handel. Vårt koncept kostar ingenting förutom den löpande hostingkostnaden och utförs i mån av tid av våra tekniker. Varje steg utförs givetvis i nära dialog med er.

WooCommerce Rescue

1. Flytt till VPS eller webbhotell

Vi börjar med att flytta en kopia av din sida till oss för att vi ska ha kontroll på underliggande prestandaelementen såsom t.ex. IOPS. Vi utgår också från att din site stannar hos oss om vi löser era prestandaproblem. Normalt så sänker dessutom detta era månatliga driftskostnader.

WooCommerce Rescue

2. Optimering av sidan

Efter flytten optimerar vi servern och sidan för att kunna serva så många samtidiga användare så fort som möjligt. Här kan vi använda oss av såväl Redis, Nginx, WPSuperCache som traditionell SQL query analys för att se hur era databasanrop kan optimeras innan vi går vidare till nästa steg.

WooCommerce Rescue

3. Last- och stresstest

Innan vi pekar om ert domännamn så att er besökartrafik går mot den nya uppsättningen så testar vi er server med olika verktyg för att se till att den klarar belastningen från era besökare.

WooCommerce Rescue

4. Ompekning av domän

Sista steget är att vi pekar om ert domännamn samt flyttar över eventuell saknad data såsom kundordrar och användare. Med andra ord tappar ni inga ordrar eller beställningar under hela flytten!

WooCommerce Rescue
Det lilla extra

Fler smarta tilläggstjänster

Som WooCommerce -kund hos oss så får du tillgång till en rad smarta tilläggstjänster utan extra kostnad. Vad sägs om till exempel:

beebyte Iris – integrerad övervakning. Om olyckan är framme så vill du veta det innan dina besökare. Med Iris på plats så får du mail eller SMS om något händer med din e-handel och du kan också välja att låta vår 24/7 beredskap lösa problemet.
Gratis SSL Certifikat. Dina besökare behöver veta att de handlar på en sida med krypterad och säker anslutning. Vi installerar gratis ett SSL-certifikat från LetsEncrypt.
All data på speglad (redundans) och snabb Solid State disk.
För dina behov

Vill du optimera din e-handel?

Vi hjälper dig välja det som passar för just dina behov samt svarar på de funderingar du har. Kontakta oss idag så hjälper vi dig:

WooCommerce Rescue