WooCommerce Hosting - hosting av WooCommerce e-handel

WooCommerce hosting

Hosting av WooCommerce

WooCommerce Hosting, använd en hostingpartner som kan WooCommerce!

WooCommerce, som är ett tillägg till det populära blogg och publiceringsverktyget WordPress har snabbt blivit en av världens största e-handelsplattformar. Likt WordPress bygger den på öppen källkod och har ärvt många av WordPress -verktygets styrkor: enkelhet och ett stort urval av insticksprogram, så kallade plugins.

Hosting av WooCommerce sker vanligtvis på servrar eller webbhotell som använder sig av den så kallade LAMP -stacken (Linux Apache PHP MySQL). Precis som många andra e-handelsplattformar så är WooCommerce relativt databasintensivt. Detta gör att beebytes lagringsplattform med endast SSD -disk är optimalt för drift av WooCommerce.

Utöver detta har beebyte via sin tjänst WooCommerce Rescue hjälpt hundratals e-handlare till en snabbare och stabilare WooCoomerce hosting.

woocommerce ninja
beebyte är sponsor till siten wooninjas.se, ett svenskt kompetenscenter kring WooCommerce på webben.

Hosting av e-handel och affärskritisk drift

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Smartare funktioner

Genom vårt samarbete med kontrollpanelstillverkaren Plesk så kan vi erbjuda en rad unika och smarta funktioner kring hanteringen av WooCommerce. Vad sägs om enkel staging -funktion eller one-click install av SSL certifikat? Eller varför inte autopatchning av både server, WordPress, teman och plugins?