Snabb och stabil hosting av WooCommerce

WooCommerce Hosting

Hosting av WooCommerce – webbhotell och VPS

WooCommerce Hosting, använd en hostingpartner som kan WordPress och WooCommerce!

WooCommerce, som är ett tillägg till det populära blogg och publiceringsverktyget WordPress har snabbt blivit en av världens största e-handelsplattformar.

Likt WordPress bygger den på öppen källkod och har ärvt många av WordPress -verktygets styrkor: enkelhet och ett stort urval av insticksprogram. Att installera WooCommerce är precis lika enkelt som att installera vilket plug-in som helst.

Hosting av WooCommerce sker vanligtvis på servrar eller webbhotell som använder sig av den så kallade LAMP -stacken (Linux Apache PHP MySQL). I likhet med många andra e-handelsplattformar så är WooCommerce relativt databasintensivt. Därför är beebytes lagringsplattform med endast SSD (supersnabba sk. Solid State diskar) -disk optimal för drift av WooCommerce.

Oavsett om ni väljer att drifta er Woocommercebutik på webbhotellet eller egen VPS så finns vi där för att hitta bästa lösningen för er.

Utöver detta har beebyte via sin tjänst WooCommerce Rescue hjälpt hundratals e-handlare till en snabbare och stabilare WooCoomerce hosting.

woocommerce ninja
beebyte är sponsor till siten wooninjas.se, ett svenskt kompetenscenter kring WooCommerce på webben.

Woocommerce hosting

Vid val av hosting för WordPress och Woocommerce så rekommenderar via något av nedanstående alternativ. Är du osäker så är du givetvis välkommen att kontakta oss så hjälper vi er vidare till rätt val för just er e-handel.

Tänk på att ert val av hosting är viktigt. Med rätt hostingleverantör så blir er butik snabbare vilket kan öka antalet konverteringar samtidigt som den blir enklare att arbeta i för er. Utöver detta så påverkar också hastigheten på er sida placeringen hos olika sökmotorer. Ja en snabb sida är helt enkelt viktig för att er försäljning ska fungera!

Woocommerce Webbhotell

Woocommerce på webbhotell fungerar riktigt bra i de allra flesta fall. Tack vare våra unika verktyg, tillsammans med servrar som driftas i vårt toppsäkra datacenter i Karlstad så kan man komma långt med de resurser som finns i vårt Webbhotellserbjudande.

Woocommerce VPS

För de allra mest krävande Woocommerce setuperna rekommenderar vi en egen VPS. Detta gör att ni helt och hållet kan konfigurera er miljö in i minsta detalj. Tack vare vårt partnerskap med Plesk kan vi erbjuda smarta lösningar för serverhanteringen.

Gratis flytthjälp

Att flytta en webbsida eller e-handel från en hostingleverantör till en annan kan vara en utmanande uppgift. Vi hjälper er kostnadsfritt att flytta er WooCommerce och WordPress site till oss. Givetvis ser vi till att det blir ingen eller så liten nedtid för er webbplats som möjligt. Läs mera om vår tjänst ”Gratis flytthjälp”.

Hosting av e-handel och affärskritisk drift

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt, med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet.

Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Smartare funktioner

Genom vårt samarbete med kontrollpanelstillverkaren Plesk så kan vi erbjuda en rad unika och smarta funktioner kring hanteringen av WooCommerce. Vad sägs om enkel staging -funktion eller one-click install av SSL certifikat? Eller varför inte autopatchning av både server, WordPress, teman och plugins?

Prova kostnadsfritt!

Du vet väl om att du kan prova våra tjänster kostnadsfritt? Skapa ett och använd rabattkoden startanu för att få 500 kr att använda till webbhotells och VPS -tjänster!

500 kr räcker till exempel till lite mer än 4 månaders helt gratis webbhotell som du kan använda för att komma igång med din Woocommerce butik.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.