Vad är skillnaden mellan Webbhotell Standard och High Performance
Vad är skillnaden mellan beebyte webbhotell standard och webbhotell High Performance?

Vad är skillnaden mellan beebyte webbhotell standard och webbhotell High Performance?

Vi har sedan en tid tillbaka utökat vårt tjänsteutbud till att erbjuda Webbhotell High Performance, för att just erbjuda ett ännu bättre webbhotell för den som önskar ännu mer kraft och ännu snabbare laddtider.

Vårt standard webbhotell är ingen droppe i havet för det. Som känt sen tidigare så är våra tjänster kraftfulla och vi erbjuder redan prestanda i världsklass. Vi har t.ex. 100% SSD diskar i våra servrar och det gör oss till marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell.

Vårt standard webbhotell passar helt enkelt de flesta, Webbhotell High Performance är för de kunder som har en webbplats som behöver svara oerhört snabbt. Det kan vara en e-handel eller annan typ av verksamhet med hög konverteringsfrekvens och mycket trafik.

Vad är skillnaden mellan beebyte webbhotell standard och webbhotell High Performance? 1
Prestanda för webbhotell

Rent tekniskt är vårt standard webbhotell utformat med minst 2,1 GHz Intel Xeon CPUer och Webbhotell High Performance med minst 3,8 GHz Intel Xeon CPUer. Det är egentligen det som gör magin för prestandan och det som är den stora skillnaden mellan våra olika webbhotell.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.