fbpx

Uppgraderingar i Våra Datacenter!

Under våren kommer beebyte att på flera plan uppgradera våra datacenter. Det rör sig primärt om datacenter 02 och datacenter 04.

Simon Ekstrand CTO

-Vi strävar alltid efter att leverera bättre prestanda och högre tillgänglighet, det har gjort att vi nu gör en rad större investeringar för att säkerställa att vi fortsätter att ligga i framkant på marknaden, säger Simon Ekstrand, CTO på beebyte.

- Rent konkret handlar det om ett helt nytt nätverkscore som kommer korta de redan korta svarstiderna på vårt lagringsnätverk. Dessutom investerar i en helt ny uppsättning av UPS:er (batterikapacitet vid strömbortfall) som gör att vi får ännu mera och högre kapacitet vid ett ev. strömbortfall innan vårt dieselaggregat kickar in.

Förbättringarna kommer att implementeras under kvartal 1 och 2 och kommer inte att innebära något avbrott för tjänsterna.

Testa Beebyte - Utan kostnad!

Tryck på knappen för att göra ett konto, och använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell!

Skapa konto

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter.

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu. Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Skapa ett konto i Beebytes kundportal

Du kanske också gillar

Nya Uppdateringar av WordPress Toolkit!
Plesk har precis lanserat ett nytt toolkit för användare av version 5.6 världen över!...
Läs mer
Fredagsvideo
Det var ett tag sedan vi postade en ny fredagsvideo. Här kommer dock en riktig klassiker...
Läs mer
Lastbalansera med några klick!
Att sätta upp och konfigurera en enkel lastbalansering hos oss är enkelt. Allt som...
Läs mer

beebyte