fbpx Skip to content

Okrånglig datahantering med AaaS

Nu introducerar vi vår senaste tjänst inom XaaS familjen, AaaS. AaaS står för “Archive as a Service” och är vårt fysiska svar till den digitala lagringen. I en allt mer digitaliserad värld väljer vi nu en mer traditionell form av datahantering.

För vem är AaaS?

AaaS är perfekt för företag och privatpersoner med många fysiska dokument som inte känner sig redo, kan eller har tid att ta steget till den digitala världen.  Det är även ett bra alternativ för företag med återkommande dataintrång och som har stor risk att läcka känslig data, dessutom med 100% -igt skydd mot sk. ransomware som krypterar er information.

Säkert och stabilt

Våra arkiv är säkra mot både digitala och fysiska intrång. De bevakas dygnet runt av våra kunniga arkivtekniker och vårt toppmoderna säkerhetssystem. Filkabinetten är av högsta standard med temperatur och fuktighetsanpassning samt ett brandsäkerhetssystem.Vi garanterar 0% nertid i våra arkiv. 

Inget tekniskt kunnande behövs

För att använda vår AaaS tjänst behövs inget tekniskt kunnande. Dokumenten skickas till en av våra arkivhallar där de sorteras och markeras med nummer. Dessa nummer kan sedan ses i kundportalen. Ska dokumenten hämtas så är det bara att klicka på dokumentet och välja hur det ska skickas. Vi erbjuder både ett fysiskt post alternativt en digital PDF, både i färg och traditionellt svart/vit. 

Skulle du efter ett tag känna att du vill flytta dina dokument till en digital miljö så erbjuder vi flyttjänst. Dessutom kan tilläggstjänsten Kartotek-as-a-Service – KaaS köpas till.

Dela nyhet:

Bloggen

Senaste nytt

Se fler nyheter