Officiell partner för hosting av nopCommerce
You are currently viewing Officiell partner för hosting av nopCommerce

Officiell partner för hosting av nopCommerce

beebyte är numera en godkänd, validerad och offentlig partner för e-handelsplattformen nopCommerce. Genom att genomgå och klara testerna från nopcommerce.com så har man kvalificerat sig för partnerskapet. 

“NopCommerce-teamet väljer de mest pålitliga företagen”

För att få bli godkända så måste man genomgå en rad med olika tester och ha vissa kriterier. Något som beebyte inte hade några problem med. Man måste bland annat erbjuda en viss prestanda på sina servrar, tillhandahålla dedikerade SSL-certifikat (Secure Socket Layer Certificate) till ett rimligt pris och göra regelbundna säkerhetskopior osv. Något som inte krävde någon uppdatering från våran sida, då beebyte alltid har varit en högpresterande hostingleverantör och har stor vana av att arbeta med nopCommerce som e-handelsplattform.

-beebyte har lång erfarenhet av att bedriva hosting av nopcommerce och vi vet att servrarna måste vara stabila för att e-handeln ska fungera, för att den ska nå optimalt med konverteringar. Att bli certifierad partner till nopcommerce är ett naturligt steg och vi var egentligen inte oroliga för att vi inte skulle uppnå kriterierna. Men det är ju självklart roligt att få bevisat att vi uppnår kriterierna och att vi är det enda svenska hostingföretaget som är partner, säger Niclas Alvebratt, VD på beebyte.

Ryska nopcommerce.com som står bakom en stor del av open source plattformen nopCommerce kommenterar partnerskapet:

-beebyte met all the highest standards of nopCommerce recommended hosting partners test and has the full capacity to launch our platform and perform great.” säger Liana Mandzhieva på nopcommerce.com

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.