Nytt webbhotellserbjudande, för de som önskar ännu snabbare svarstid!
You are currently viewing Nytt webbhotellserbjudande, för de som önskar ännu snabbare svarstid!

Nytt webbhotellserbjudande, för de som önskar ännu snabbare svarstid!

Från och med idag går det att köpa en ny sorts webbhotell i vår användarportal. Det nya webbhotellet har än högre prestanda än vårt tidigare, vilket gör att er webbsidas kod kan processas än snabbare och ge besökare en ännu bättre användarupplevelse.

Det nya webbhotellserbjudandet finner ni i vår toppmeny under namnet ”Webbhotell Linux High Performance” eller ”Webbhotell WordPress”.

Webbhotellet lämpar sig ypperligt för den vars hemsida behöver svara oerhört snabbt och som har relativt mycket kod att processa.

Till skillnad från beebytes webbhotell standard, så är det nya webbhotellet bestyckat med snabbare processorer (CPUer) men har samma bra funktioner som vårt andra med staging, NGINX cache, gratis SSL certifikat och marknadsledande applikationsbrandvägg.

Webbhotell High Performance kostar 329 SEK / månad för upp till 2 webbplatser. Givetvis ingen up-front betalning, bindnings eller uppsägningstid.

-Med det här erbjudandet så tar vi nästa steg i utvecklingen och fortsätter att vara Sveriges mest offensiva och förhoppningsvis bästa webbhotell. När vi kört tester på en del av våra sidor så har vi sett laddtider som har halverats för vissa när vi flyttat dem från vårt standardhotell till High Performance. Det är smått otroligt med tanke på att vårt standardwebbhotell redan är bland det snabbaste på marknaden, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.

Webbhotellet kör i vår nya Compute Zone för VPS servrar och vilar därmed på en trygg, skalbar och högtillgänglig infrastruktur.

Ni finns Webbhotell Linux och WordPress även som ett High Performance alternativ för de som kräver ännu bättre prestanda.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.