Nyårshälsning från beebyte
Nyårshälsning från beebyte

Nyårshälsning från beebyte

Om ett par dagar kan vi lägga år 2018 till raden av ännu ett år som passerat. För oss på beebyte så har det här varit kanske det hittills roligaste året: i skrivande stund har vi ca. 2000 användare och våra webbhotellstjänster fortsätter att vara bland de mest uppskattade på marknaden. Då och då dimper det också in små paket från våra användare som tack för något bra som vår support eller någon av vår andra medarbetare uträttat: det om något höjer stämningen!

För 2019 så kommer vi fortsätta att satsa på kvalitet och fokus på kundnöjdhet. Vi vill få fler partners att gemensamt bygga riktigt bra, lönsamma och innovativa lösningar med. För att lyckas med detta har vi ett helt batteri av nya tjänster, stora som små, under utveckling för planerad lansering under 2019. Ett konkret exempel på en sådan är vårt nya datacenter, där vi så sent som igår anslöt förbindelserna. Under första delen av 2019 kommer vi att populera det med servrar och tack vare denna satsningen kommer vi kunna erbjuda fortsatt hög tillgänglighet och än tillförlitligare drift.

För mig och teamet på beebyte så är vi erhört glada över att vi fått möjlighet att arbeta tillsammans med våra användare för att bidra till en värld som kommunicerar mera, inte mindre, och som därför kanske för människor något närmare varandra.

Vårt nyårslöfte är att vi kommer att göra allt vi kan under 2019 för att förbättra den svenska hostingmarknaden! Vad är ert?

Niclas Alvebratt

Niclas Alvebratt sittandes

Niclas Alvebratt, VD beebyte