Wordpress funktioner utöver det vanliga i vårt Wordpress Webbhotell
Nya wordpress -funktioner i vårt webbhotell

Nya wordpress -funktioner i vårt webbhotell

Från och med idag kan den som sätter upp nya WordPressbaserade webbplatser i vårt webbhotell dra nytta av en rad nyheter i kontrollpanelen. Nyheterna gäller endast för nya webbplatser som sätts upp, men även gamla kommer att kunna ta del av dem efter våra servicefönster.

Nyheterna ingår i den senaste versionen av kontrollpanelen Plesk. Plesk är via sitt täta partnerskap med Automaticc marknadsledande inom utvecklingen av kontrollpanelsfunktioner för WordPress.

wordpress nginx cache

NGINX Cache -med ett klick!

Nu kan du med ett enkelt klick i kontrollpanelen aktivera caching för din webbplats via NGINX. Cachelösningen lämpar sig inte för alla webbplatser och bör användas med viss försiktighet, särskilt för t.ex. ehandelswebbplatser.

Då cachande är relativt komplext så kommer vi att skriva en bloggartikel som mera djuplodande berör detta inom kort där vi också visar på hur du i minsta detalj kan konfigurera din NGINX cache.

Plesk advisor

Rådgivare – direkt i kontrollpanelen

För varje webbplats finns nu en rådgivare som ger förslag på prestandaoptimeringar och säkerhetsförbättringar.  Vi har också installerat en antivirus scanner (Revisum Antivirus) som kan scanna och lista infekterade filer, denna scanning kan ni också utföra från kontrollpanelen.

Wordpress Software Bundle
Nya wordpress -funktioner i vårt webbhotell 1
Vy över kontrollpanelens nya wordpress-funktioner

Dessutom…

… så finns en förbättrad WP -hardening funktion för förbättrad säkerhet, inbyggd pingback protection, restore point funktionalitet och möjlighet att skapa färdiga ”sets” för provisionering av teman och plugins (fungerar endast för de som kör Plesk på egen VPS eller dedikerad server).

Givetvis finns alla standardfunktioner såsom staging, clone och sync av WordPress och gratis SSL certifikat kvar.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.