fbpx Skip to content
Drupal och Umbraco

CMS Hosting

Förutom WordPress ser vi till att hålla oss uppdaterade på de CMS som våra kunder använder sig av och erbjuder också optimerade hosting-lösningar för dessa. Ett exempel på detta är Umbraco- och Drupal hosting som du kan läsa mer om här. 

CMS Hosting
CMS Hosting
Content Management Systems

Drupal eller Umbraco?

Här kan du läsa om de programvaror vi använder och kan erbjuda dig som kund hos oss: Microsoft SPLA och PLESK. 

Drupal

Linux Webbhotell

beebyte har mångårig erfarenhet av att drifta lösningar baserade på LAMP  och vi kan hantera drupal hosting på allt från enklare (men kraftfulla) webbhotellslösningar baserade på Linux till avancerade, lastbalanserade så kallade HA-lösningar.

Umbraco

Windows Webbhotell

Umbraco är ett av de allra största CMS:en för Microsofts .net och har skapats för att passa dig oavsett om du är avancerad utvecklare eller vanlig användare med allmänna datorkunskaper.

Snabb, snabbare, snabbast

SSD-baserat webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell, vilket bland annat beror på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Tack vare detta blir svarstiderna extremt korta. Vår hostingtjänst innehåller heller inga begränsningar för ditt webbdata och du betalar ett fast pris.

CMS Hosting
Ingår alltid

Vad du får med våra webbhotell

Bättre laddtider
Hög prestanda
SSD baserade servrar
Data placerad i Sverige
Pålitlig uppkoppling
Gratis flytthjälp
Enkel kontrollpanel
Support i världsklass
CMS Hosting
Styr allt på ett ställe

Smidig kontrollpanel

Givetvis så kan du enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna från vår kontrollpanel (som är baserad på Plesk).Där kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket ingår också lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamn i kontrollpanelen.

Kom igång idag

Logga in i portalen testa våra tjänster!

Skapa ett gratis konto och logga in i portalen för att aktivera våra tjänster. Och använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra våra webbhotell för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att skapa ditt konto direkt. 

CMS Hosting

Kom igång idag