DRUPAL HOSTING - bli inte nummer 2 pga. dålig hosting

drupal hosting

Välj rätt partner för drupal hosting

Drupal är ett av världens mest spridda och omtyckta CMS (Content Management System). Det är baserat på öppen källkod och använder sig av den populära LAMP stacken (Linux Apache MySQL PHP), därför är det av yttersta vikt att välja rätt partner för drupal hosting när det är dags att låta besökare strömma till er sida.

beebyte har mångårig erfarenhet av att drifta lösningar baserade på LAMP  och vi kan hantera drupal hosting på allt från enklare (men kraftfulla) webbhotellslösningar baserade på Linux till avancerade, lastbalanserade så kallade HA-lösningar.

För att er Drupal installation ska kunna prestera maximalt och ge en bra användarupplevelse så är prestandan kritisk. Våra system använder 100% sk. SSD -disk vilket ger enormt korta svarstider. Dessutom finns våra servrar placerade i egna hallar i Sverige, anslutna till ett av europas stabilaste och snabbaste IP-nät.

Drupal hosting för mindre sidor

För mindre webbplatser så är vårt välomtyckta Webbhotel Linux ett ypperligt alternativ. För endast 119 SEK / mån får man bland annat:

  • Gratis SSL certifikat via LetsEncrypt
  • 50 GB speglad SSD lagring
  • Smart och lätthanterlig kontrollpanel
  • Daglig backup av webbplatsen och databaser
  • Obegränsat med mailboxar och maillagring

Drupal hosting för stärre sidor

För större webbplatser kan vi skräddarsy ett alternativ som passar just er. Givetvis vilar vårt förslag på våra välkända virtuella servrar. Bland annat innebär detta full skalbarhet och möjlighet till 24/7 incidenthantering.
 
Allt för att er Drupalinstans ska kunna leverera på era förväntningar!

Smartare funktioner

Vi försöker alltid att tänka annorlunda. Det är därför som vi inte bara har några av Sveriges snabbast växande e-handlare som kunder. Vi kombinerar djupt tekniskt kunnande, med oslagbar support och unika egenutvecklade tilläggsfunktioner såsom t.ex. Iris Monitoring.

drupal hosting with cogs