Bloggen träffar nya kollegan på Beebyte! - VPS, Webbhotell och molntjänster
Bloggen träffar nya kollegan på Beebyte!

Bloggen träffar nya kollegan på Beebyte!

Bloggen träffar idag Madelene som är den nya medarbetaren på beebyte. Hon kommer att jobba som Marketing & commercial manager. 

Vem är du?

Jag heter Madelene Karlsson är 26 år och är uppvuxen i Degerfors. Jag har precis avslutat mina studier på Karlstad Universitet där jag studerade Media och kommunikationsvetenskap med inriktning digitala medier och analys. Jag har ett brinnande intresse för marknadsföring och tror därför min roll på Beebyte kommer passa mig som handen i handsken.

Vad gör du på din fritid?

På fritiden spelar jag volleyboll i ett lag som spelar i division 2. Annars umgås jag gärna med min familj och mina vänner. 

Vad kommer du att arbeta med på Beebyte?

Jag kommer att arbeta med marknadsföring och andra varumärkesbyggande aktiviteter. Min förhoppning är att ta ett helhetsgrepp över marknadsföringen och ta fram en strategisk plan. 

Det kommer att bli ett jätteroligt arbete eftersom det är så mycket som händer på Beebyte. Till exempel så kommer Beebyte åka till Nijmegen i Holland i september och delta på Wordcamp Nijmegen 2019. Så det är jätteroligt att komma in på ett företag som satsar i och utanför Sverige.

Vad tror du kommer bli din största utmaning?

Jag har inte arbetat med IT på det här sättet förut och branschen är helt ny för mig. Men det ser jag bara som lärande!

beebyte välkomnar Madelene som en ny kollega i ett redan bra lag!