Bloggen träffar beebyte praktikant!
Bloggen träffar beebyte praktikant!

Bloggen träffar beebyte praktikant!

Hej Elias, berätta lite om vem du är?
Hej, Jag heter Elias, jag är 20 år och bor i Karlstad. Jag pluggar sista året på Sundsta-Älvkullegymnasiet, så snart tar jag studenten.

Vad är din roll på beebyte?
Jag är praktikant på beebyte och har varit det nu under höstterminen.
Jag har gjort en modul för beebyte, den är skriven i PHP, så jag lär mig samtidigt mer om det på min praktik här på beebyte.
Jag börjar bli klar med modulen så nu lär jag mig istället hur man gör teman och plug-in i WordPress. Många hemsidor är ju byggda i WordPress så det är alltid bra att kunna mer om det och även användbart för mitt UF-företag som jag också jobbar med.

Spännande, vad pluggar du för nått?
Jag går på Sundsta Älvkullegymnasiet i Karlstad som sagt. Utbildningen är teknik med inriktningen Information och medieteknik.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag gillar att träna, och då är det framförallt volleyboll som jag spelar. Men jag gymmar en hel del också, förutom det hänger jag med kompisar.

Jaha, volleyboll alltså! Vad är roligast, smasha eller försvara?
Jag tycker försvara är roligast. Att rädda bollar är min grej på planen.

Du nämnde ditt UF-företag, vill du berätta om vad du gör?
Jag designar hemsidor i WordPress. Det är roligt.

Vad ville du jobba med när du var liten?
Jag ville bli militär och jag ville bli som Bill Gates. En konstig blandning kanske men först ville jag bli militär men sen ville jag bli som Bill Gates.

Vilken superkraft skulle du vilja ha?
Läsa andras tankar skulle va häftigt.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom