Bloggen träffar beebyte kollega!
Bloggen träffar beebyte kollega!

Bloggen träffar beebyte kollega!

Bloggen träffar idag Jonas som jobbar som Account Manager på Beebyte!

Hej Jonas! Vem är du?
Jag är en snubbe på 28 år och har mina rötter i Kil men bor nu i Karlstad. Innan jag hittade till beebyte så tog jag vägarna förbi Linköpings Universitet och studerade Datateknik i tre år.

Vad gör du på fritiden?
Min fritid spenderar jag för det mesta med kompisar och familj. Befinner jag mig på hemmaplan så har jag nästan alltid ögonen på en dataskärm eller i en bra sci-fi/fantasy-bok.

Spännande, har du något boktips?
Liftarens guide till galaxen är och kommer alltid att vara min favorit. Men just nu läser jag Altered Carbon som jag varmt kan rekommendera.

Vad är din roll på Beebyte?
Min roll på Beebyte är Account Manager, jag tar alltså hand om och hjälper många av våra återförsäljare. Det är också ofta mig man först träffar på om man till exempel är intresserad av en demo eller kanske vill ha en offert.

Vad är det bästa med att jobba på beebyte?
Det bästa med att jobba på Beebyte är alla tillfällen där man kan komma in som räddaren i nöden och ta fram en lösning som löser kundens problem på ett snyggt och smidigt sätt. Jag gillar hela utmaningen i att sätta ihop ett erbjudande eller lösning som alla involverade är nöjda och glada med.

Dagarna förgylls av mina härliga kollegor, som är några av de bästa jag någonsin haft. Företagskulturen passar mig som hand i handske och det finns alltid någon att fråga eller bolla eventuella problem med, vi är ett starkt team.

Vad är din favoritfunktion i beebytes användarportal?
Min favorit är nog kombinationen med beeweb.se subdomän och funktionen för att byta WordPress URL. Tillsammans gör de jobbet lättare för många av våra användare.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Jag skulle ta med mig snus för man vill ju inte försmäkta som Pippi och hennes vänner. Dessutom skulle det bli ganska dålig stämning annars!

Tack Jonas för din tid. Det var kul att lära känna dig lite bättre!