Bloggen träffar Aktiv IT Partner Nordic
You are currently viewing Bloggen träffar Aktiv IT Partner Nordic

Bloggen träffar Aktiv IT Partner Nordic

Bloggen träffar Marcus från Aktiv IT Partner Nordic som är en kund till beebyte.

Hej Marcus, berätta om vad ni gör på Aktiv-IT Nordic?
Hej! Aktiv IT Partner Nordic är ett företag med inriktning på IT konsultbranschen där vi även numer kan erbjuda copy/print, kassa och AV-tjänster genom vårt dotterbolag Docucash. Vi har också breddat vår tjänsteportfölj med utbildningstjänster genom Lexicon. Detta gör oss till en unik lokal partner med oslagbart tjänsteutbud. 
Vi finns i Arvika, Karlstad, Säffle och Årjäng så vi breder ut oss över Värmland men arbetar också med företag runt om i Sverige med kontor i andra länder. 

Bloggen träffar Aktiv IT Partner Nordic 1
Marcus Rask, Försäljning Aktiv IT Partner Nordic

Vad har du för roll på Aktiv IT Partner Nordic?
Jag jobbar med försäljning och marknadsföring. Både försäljning men framförallt som kundkontakt för befintliga kunder. För oss är det väldigt viktigt att våra kunder känner att vi finns med dem i deras vardag. Kundens behov förändras ständigt och vi på Aktiv IT gör allt för att var med under deras resa och motsvara deras förväntningar. Ett fantastiskt roligt jobb!

Ni har växt kraftigt de senaste åren, vad har varit ert framgångsrecept?
Genom att vara en helhetsleverantör till våra kunder så blir kundens IT drift både enklare och mer effektiv. En kundkontakt som har koll på din IT miljö där vi jobbar förebyggande istället för att syssla med brandsläckning. Ingen kund är för liten eller stor, alla betyder lika mycket. Vi har skräddarsydda lösningar för alla verksamheter, storlekar och besitter bred kompetens för våra kunders behov.

På vilket sätt samarbetar ni med beebyte?
beebyte levererar våra hostade lösningar och vi har en många virtuella servrar placerade hos dem. Vi använder också beebyte som webbhotell samt köper domäner. 
beebyte är alltså vår hostingleverantör och vi kan lita på att våra kunders drift fungerar på deras servrar.

Hur skulle ni beskriva att det är att arbeta tillsammans med beebyte?
Värmländsk världsklass! Förstklassig support där lösningsorienterad personal alltid finns tillgänglig.

Hur skulle du säga att 1 + 1 blir mer än 2 när det kommer till vårt samarbete?
Två företag som levererar förstklassiga lösningar och tjänster där kunden alltid står i centrum. Att vi pratar Värmländska och har snabba kontaktvägar för beslut är en stor nyckelfaktor!

Tack Marcus för pratstunden och för att vi får en större inblick i vad Aktiv IT Partner Nordic gör och hur ni använder beebytes tjänster.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.