Bloggen träffar beebyte-praktikant!
Bloggen träffar beebyte-praktikant!

Bloggen träffar beebyte-praktikant!

Hej Hussein! Vem är du?
Hej, Det är jag som är Hussein. Jag fyllde 20 år i oktober och bor här i Karlstad.

Vad gör du på fritiden?
Jag spelar gärna spel. Tycker om att hänga med vänner. Sen går ju såklart mycket tid åt att studera. Så det är vad jag gör på fritiden.

Vilka spel spelar du för nått?
Jag hinner inte alltid göra det, men om jag hinner så spelar jag lite CS:GO eller Minecraft.

Vad är din roll på Beebyte?
Jag är praktikant på beebyte.

Coolt, vad pluggar du för nått?
Jag pluggar el och energiprogrammet med inriktning dator och kommunikation på NTI gymnasiet i Karlstad.

Hur har din praktik varit hittills på beebyte?
Det har varit bra. Jag har läst mig en massa nya saker. Så det fungerar bra.

Vad hoppas du att du får lära dig?
Jag jobbar tillsammans med Lucas som sitter på supporten på beebyte och genom honom har jag fått lära mig hur man flyttar sajter, mejlflyttning och hur man lagar trasiga hemsidor. Men det kan vara lite av varje och alla möjliga problem som supporten hjälper våra kunder med.

Har du någon favoritfilm?
Jag tror min favoritfilm är Avengers. Men jag kollar mest på serier. Min favorit genrer är sci-fi. 

Vilken serie kollar du på just nu?
Jag kollar just nu på Star trek discovery. Den har fått ganska bra betyg så det är mitt hetaste tips för att se en bra sci-fi serie.

Tack för att vi fick lära känna dig lite bättre och tack för serietipsen. Vi hoppas att du får lära dig massor av nya saker när du har din praktik hos oss!

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom