beebytes framgångsrika partner Columbird gör webb åt Folk och Kultur
You are currently viewing beebytes framgångsrika partner Columbird gör webb åt Folk och Kultur
Framgången ligger i noggrannhet, att alltid vilja bli bättre samt att få hjälpa våra kunder. Vi nöjer oss inte med att våra kunder finns på nätet, de ska synas också! Säger Robert Arbestål på Columbird.

beebytes framgångsrika partner Columbird gör webb åt Folk och Kultur

Hej Robert, vad gör ni på Columbird?

Vi sysslar med webb, design, content och sociala medier. Columbird är en digital kommunikationsbyrå, men vi gör en hel del trycksaker också. Bygger, stärker och styr upp varumärken – det är vad vi gör. Vi hjälper våra kunder med bland annat deras digitala närvaro. Att nå ut med rätt budskap genom viktiga delar som exempelvis sökmotoroptimering (SEO), användarvänliga hemsidor; både enklare hemsidor till fullskaliga webbshoppar, och content i form av text, foto och film.

Columbird har ett samarbete med Folk och Kultur och har byggt deras hemsida. Hur gick processen när ni gjorde det? Hur gick tankarna?

På rekommendation började vi som digital partner till Folk och Kultur. Det är alltid roligt att bli rekommenderad av någon annan! Inför deras årliga och nationella kulturpolitiska konvent i Eskilstuna i februari 2020 har vi nu byggt om hemsidan. Vi har skapat digitala lösningar som passar organisationen. Programmerat den nya hemsidan, designat för tydlighet och tillgänglighetsanpassat. Detta för engagerad kund, vilket alltid gör att arbetet roligare, och vi har dragit varandra i projektet. 

Vad skulle du säga gör Columbird så framgångsrikt, hur skiljer sig era leveranser från andras?

Framgången ligger i noggrannhet, att alltid vilja bli bättre samt att få hjälpa våra kunder. Vi nöjer oss inte med att våra kunder finns på nätet, de ska synas också. Då vi gått från att vara en designdriven webbyrå till kommunikationsbyrå finns en styrka både i den tekniska och designmässiga kompetensen.

På vilket sätt samarbetar ni med beebyte?

Det är vår hostingleverantör, och genom mina 16 år som egenföretagare har jag testat en del. Sedan några år tillbaka väljer vi beebyte, helt enkelt för att de är bäst! Kan verkligen rekommenderas då vi får det vi önskar  – och lite därtill.

Vad särskiljer oss som driftleverantör jämfört med vad ni tidigare har använt er av?

Väldigt driftsäkra och i framkant med både tekniska lösningar och användarvänlighet. Måna om att både kunder och återförsäljare ska trivas i systemen. Även lyhörda, exempelvis för åsikter och förbättringsförslag.  

Får du den hjälp du förväntar dig när du kontaktar supporten?

Verkligen. Outstandning, supporten är överlägsen! Det spelar ingen roll om det är kvällar, helger eller 15.00 på julafton – vi får alltid svar och hjälp efter bästa förmåga. 

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.