beebyte är under ständig utveckling
You are currently viewing beebyte är under ständig utveckling

beebyte är under ständig utveckling

Att beebyte förbättrar saker eller gör saker bättre är ingen nyhet. Det är någonting som vi får höra från många kunder. Det är egentligen utveckling, bra support och hög prestanda på våra servrar som är nyckelfaktorer till att vi har blivit det snabbast växande hostingföretaget i Sverige.

Idag är det våra återförsäljare som står på tur att få det lite lättare i sin vardag. Vi har gjort om kundportalen en aning för att användarupplevelsen ska bli bättre och för att återförsäljarna ska få en enklare hantering av sina kunders tjänster.

Innan uppdateringen var man tvungen att klicka sig in på de olika kunderna en och en för att till exempel se en kunds webbplatser och domäner. Nu kan du som återförsäljare istället aktivera ett återförsäljarläge för att på ett enkelt sätt se tjänsterna för samtliga dina kunder.

beebyte är under ständig utveckling 1
Så här ser den nya vyn ut för att skifta mellan återförsäljarläge och enskilda kunder.

När man aktiverar återförsäljarläget så har man möjlighet att administrera alla sina kunders tjänster från en och samma vy, vilket förenklar hanteringen när man jobbar med många olika kunder.

Det går fortfarande bra att som tidigare administrera sina kunder och deras tjänster separat genom att aktivera enskilda organisationer.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.