beebyte inleder ett samarbete med Viva Media
beebyte inleder ett samarbete med Viva Media

beebyte inleder ett samarbete med Viva Media

I dagarna har beebyte och Viva Media inlett ett samarbete. Att två av marknadens främsta aktörer gör gemensam sak ser man kommer att gynna slutkunderna till att kunna få en ännu bättre närvaro på nätet.

Viva media är en av nordens största byråer när det kommer till digital marknadsföring – en fullservicebyrå som ligger i framkant och arbetar med stora varumärken. Viva Media arbetar utifrån strategiska beslut för att öka lönsamheten för sina kunder. Med närmare 100 talet anställda, spridda över Sverige och Norge så är Viva Media en av marknadens tyngsta aktörer. 

Bra hosting som gör att en webbplats alltid är tillgänglig och svarar snabbt är en viktig komponent för att kunna ranka högt på sökmotorer. SEO (Search Engine Optimization) är en av Viva Medias paradgrenar där man arbetar med att hjälpa välkända varumärken som Frälsningsarmén, Wexthuset och Smart Photo.

-Vi är naturligtvis oerhört glada över att Viva Media och vi kan arbeta tillsammans. Vi är båda företag som är nyfikna på ny teknologi och som älskar att ligga i absolut framkant med det vi gör. Det här samarbetet är ännu ett kvitto på att våra tunga investeringar i att bygga marknadens bästa hostingtjänster ger resultat och attraherar kvalitetsfokuserade leverantörer, kommenterar Niclas Alvebratt, VD på beebyte AB.

Vad var det då som ledde fram till beslutet att inleda samarbetet från Viva Medias sida?   

Joachim Almeke på Viva Media berättar att han har testat många leverantörer innan han fastnade för beebyte.

-Efter noggrann undersökning av 15 kända webbhotell valde vi beebyte eftersom prestandan var extremt bra till ett vettigt pris för våra kunder. Jag satte upp 15 olika testkonton med en och samma WP-sida hos olika webbhotell. Därefter testade jag bl.a. svarstider 2-3 gånger dagligen under 3 veckors period för att få reda på hur stabil leverantörer var när det kommer till svarstiden på servern. Beebyte kunde levererar ett väldigt jämnt och bra resultat över tid. 

Tillsammans bedömer beebyte och Viva Media att man initialt kommer att arbeta med ett 100 -tal olika projekt.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.