fbpx Skip to content

beebyte i Cluj!

Resan ner till Cluj började med en roadtrip genom Norge till Gardemoen, två flygresor med stopp i frankfurt där vi även tog en snabb lunch. Väl framme checkade vi in, tog en snabb runda på köpcentret Lulius innan vi avnjöt en riktigt rejäl middag på en av företagets mest besökta vattenhål: Charlie’s.

Dag 2 bjöd på en hel del fart och fläkt; både på gatorna vid Piața Unirii och i schemat. Vi började dagen med frukost och arbete på hotellet, innan vi fortsatte ner på stan för att ta några möten och smaka av det lokala köket till lunch. På kvällen vandrade vi runt på gatorna av centrala Cluj för att avsluta kvällen med en trevlig middag på Adi Stakehouse.

Dag 3 i Cluj startade precis som innan med frukost och arbete på hotellet, innan vi for ut i staden för fler möten och lite sightseeing. När dagen led mot sitt slut besökte vi hotellet Wonderland för middag, och fick bland annat se kalkoner, påfåglar, kaniner, hästar och en kamel!

Efter middagen blev det ett återbesök till Charlie’s, där det blev en aw med smak av drinkar och grisöron (det sista var en klar favorit för Niclas 😉 ).

Dag 4, också vår sista dag i Cluj, började med frukost, arbete, packning och en snabb lunch nere på stan innan vi begav oss till flygplatsen. Nio timmar senare (med fyra timmar av country-musik och Cornelis Vreeswijk), var vi tillbaka i Karlstad.

Dela nyhet:

Bloggen

Senaste nytt

Se fler nyheter