fbpx

beebyte i Cluj!

Resan ner till Cluj började med en roadtrip genom Norge till Gardemoen, två flygresor med stopp i frankfurt där vi även tog en snabb lunch. Väl framme checkade vi in, tog en snabb runda på köpcentret Lulius innan vi avnjöt en riktigt rejäl middag på en av företagets mest besökta vattenhål: Charlie's.

Dag 2 bjöd på en hel del fart och fläkt; både på gatorna vid Piața Unirii och i schemat. Vi började dagen med frukost och arbete på hotellet, innan vi fortsatte ner på stan för att ta några möten och smaka av det lokala köket till lunch. På kvällen vandrade vi runt på gatorna av centrala Cluj för att avsluta kvällen med en trevlig middag på Adi Stakehouse.

Dag 3 i Cluj startade precis som innan med frukost och arbete på hotellet, innan vi for ut i staden för fler möten och lite sightseeing. När dagen led mot sitt slut besökte vi hotellet Wonderland för middag, och fick bland annat se kalkoner, påfåglar, kaniner, hästar och en kamel!

Efter middagen blev det ett återbesök till Charlie's, där det blev en aw med smak av drinkar och grisöron (det sista var en klar favorit för Niclas 😉 ).

Dag 4, också vår sista dag i Cluj, började med frukost, arbete, packning och en snabb lunch nere på stan innan vi begav oss till flygplatsen. Nio timmar senare (med fyra timmar av country-musik och Cornelis Vreeswijk), var vi tillbaka i Karlstad.

Testa Beebyte - Utan kostnad!

Tryck på knappen för att göra ett konto, och använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell!

Skapa konto

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter.

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu. Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Skapa ett konto i Beebytes kundportal

Du kanske också gillar

Beeiz äventyr
Nu kan du följa vår serie som vi producerat tillsammans med partnern ES Music på vår...
Läs mer
Webbhotell med fokus på utvecklaren
För oss är det viktigt att göra våra tjänster smarta och enkla att använda....
Läs mer
Sätt upp staging för din wordpress
Staging WordPress - Ibland behöver man skapa en kopia för sin wordpress-sida för att...
Läs mer

beebyte