beebyte återförsäljare för ESET
beebyte återförsäljare för ESET

beebyte återförsäljare för ESET

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och vi får ofta höra från våra kunder att de efterfrågar anti-virus på deras virtuella servrar. Vi kan nu glädjande nog berätta att vi numera är återförsäljare och partners för Eset som erbjuder marknadens vassaste skydd mot virus och andra hoy.

Eset anti-virus är kompatibelt med såväl Linux som Windows.

Eset är ett minst sagt beprövat anti-virus program då det används av över 110 miljoner användare världen över och även om det går att göra specifika detaljinställningar så behöver det oftast ingen extra administration. Dessutom är ESET oerhört lättviktigt, det påverkar med andra ord inte din servers prestanda nämnvärt.

Förutom att Eset är skarpt när det kommer till att säkra upp personlig information är det också riktigt vass när det kommer till att upptäcka skadliga JavaScript som kan attackera via webbläsaren eller försök av sk. bot-nät att tränga in i din virtuella server.

Är du intresserad av att få ESET antivirus installerat på din VPS? Kontakta då oss.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.