B5 Sports spänner musklerna på server hos beebyte
B5 Sports spänner musklerna på server hos beebyte

B5 Sports spänner musklerna på server hos beebyte

B5 Sports som drivs av serieentreprenören och förre Bachelor deltagaren Pär Nilsson har nylanserat sin e-handel och fördjupat sitt samarbete med den högkvalitativa kosttillskottstillverkaren XXL Nutrition:

-För oss är det viktigt att arbeta med kvalitet i alla delar av leveransen, det är därför vi valts att bli officiell distributör av XXL Nutritions produkter, säger Pär.

I samband med nylanseringen av B5 Sports och dess utökade sortiment så valde Pär tillsammans med sina kollegor att gå över på en Woocommerce baserad e-handels plattform som driftas på en egen virtuell server hos beebyte:

-beebyte var och är mycket tillmötesgående. De levererar Service med stort S, har en fantastisk support och lång erfarenhet av affärskritisk drift vilket passar oss som hand i handske för att förebereda för den tillväxt vi tror på. Vi var tidigare kunder hos en av de större leverantörerna på marknaden, skillnaden på hur vi kan arbeta nu är som natt och dag till beebytes favör, säger Pär.

Från beebytes håll är man också nöjd över samarbetet och ser fram emot en lång relation:

-Att vi för många e-handlare är ett självklart val för den affärskritiska driften tycker vi är fantastiskt rolig. Att sedan få arbeta tillsammans med ett gäng som B5 Sports, där driv, företagande och positivitet är självklara ledord gör det naturligtvis ännu roligare, avslutar Niclas Alvebratt på beebyte.

För de som är nyfikna på B5 Sports sortiment så erbjuder B5 Sports just 20% rabatt på sortimentet via rabattkoden beebyte.

Pär Nilson B5 Sports

Pär Nilsson på B5 Sports