Ännu bättre prestanda på Windows VPS
Ännu bättre prestanda på Windows VPS

Ännu bättre prestanda på Windows VPS

Från och med idag så kan alla beebytes användare (som använder Windows VPS) få än bättre prestanda på sina windowsbaserade virtuella servrar.

-Vi har skjutit in ny programvara som förändrar hur de virtuella maskinerna kommunicerar ner mot de fysiska servrarna. Förenklat kan man säga att vi nu gjort fler typer av CPU instruktioner tillgängliga för virtualiseringslagret. Det förändrar i sak inget i bestyckningen eller vilka resurser som är tilldelade utan att resurserna nu används på ett mera optimerat sätt, säger beebytes VD, Niclas Alvebratt.

För att få tillgång till det nya sättet att kommunicera med virtualiseringen på, så räcker det med att endast starta om sin virtuella server.

Detta avser endast Windows VPS servrar baserade på Windows Server 2008R2 eller senare.

-Vi har sett att detta gör att servrar upplevs rejält mycket rappare, framförallt när det kommer till maskiner som kör t.ex. RDS (Remote Desktop Services), men även maskiner som t.ex. kör Microsoft SQL Server.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.