fbpx Skip to content

Agency Workflow – ny funktion för dig som är partner!

Nu lanserar vi på beebyte en av de roligaste och mest användbara funktionerna hittills för våra partners och återförsäljare. Från och med idag kan våra partners få ett komplett arbetsflöde för att lansera nya webbplats i vår användarportal.

Gratis webbhotell 

Vi ger våra partners nu möjlighet att helt gratis utveckla webbplatsen på en temporär domän hos oss i två månader (tillgängligt för samtliga våra webbhotellspaket). Därefter så har vi försett vår användarportal med verktyget att flytta sidan till en kund och samtidigt döpa om den till korrekt domännamn.

Enklare administration

Då vi vet hur svårt det kan vara att hålla isär olika projekt så har vi också inför etiketter (taggar), som man kan sätta på varje webbplats.  På så sätt blir det enklare för alla att identifiera vilket projekt som hör till vilken webadress.

Meningen är att man som webbyrå ska kunna få en färdig process att följa:

  1. Utvecklingstid med två månaders gratis webbhotell och temporärdomän.
  2. Överflyttning av webbplatsen till kundens organisation.
  3. Gå in i förvaltningsfas där man enkelt kommer åt kunden webbplats utan att behöva hantera andra inloggningsuppgifter.

Givetvis behåller man fortfarande alla andra fördelar med vårt partnerprogram, såsom provision och flexibla billinglösningar. 

Från vår sida är vi glada över att vi kan fortsätta att göra nytta för våra partners och olika webcommunities:

-Med det här befäster vi vår position som Sveriges mest utvecklingsvänliga och smartaste webbhotell, säger Simon Ekstrand, CTO på beebyte.


Med partnervyn aktiverad kan man skapa gratis utvecklingswebbplatser
Vid skapandet av ny webbplats så får man välja om man ska ha en gratis utvecklingswebbplats eller en som ska lanseras direkt.

 

För att enklare hålla isär olika projekt så kan man nu sätta ”etiketter” på webbplatser.

Testa beebyte

– utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.Dela nyhet:

Bloggen

Senaste nytt

Se fler nyheter