Testa en VPS i molnet

Testa Sveriges modernaste Cloud VPS – fullt virtualiserad och skalbar! Använd rabattkoden startanu så får du 500kr att testa för.

Givetvis driftas alla servrar i våra toppmoderna datacenter i Sverige. Att skapa ett konto innebär inga förpliktelser och medför inga kostnader om du inte börjar använda våra tjänster.*

Starta ditt test av en av det bästa VPS servrarna i Sverige genom att fylla i formuläret här till höger.

Toppsäkra svenska datacenters
Supersnabb speglad SSD disk
Kapacitet efter behov
Flertalet Windows och Linuxversioner

+ Suverän support!

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hosting tjänster. Just nu kan du använda rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

p

Nedanstående prisexempel är angivna vid en månads nyttjande. Samtliga våra VPS och servertjänster debiteras per timma. Med andra ord kan du använda din rabattkod för en lite kraftfullare server under kortare tid, eller för en mindre kraftfull server under lite längre tid. Givetvis kan du justera prestandan på din VPS när som helst.

Prisexempel small

  • Ram – 4 GB, 220 kr / mån
  • CPU – 1 Core, 69 kr / mån
  • HDD SSD – 40 GB, 40 kr / mån
  • IP 99 kr / mån
  • Backup – 20 GB, 16 kr / mån
Totalt 444 kr

Prisexempel medium

  • Ram – 8 GB, 440 kr / mån
  • CPU – 4 Cores, 276 kr / mån
  • HDD SSD – 90 GB, 90 kr / mån
  • IP 99 kr / mån
  • Backup – 100 GB, 80 kr / mån
Totalt 985 kr

Priserna är per månad och ex. moms. Oavsett om du väljer windows,bsd eller linux så påverkas ej priset. De vanligaste windows och linux-versionerna finns i vårt mallbibliotek redo att installeras på din cloud VPS. Samtliga virtuella servrar kör på SSD baserad lagring och är utrustade med automatisk fail-over om en hårdvarukomponent skulle fallera. SSD diskar är upp till 6 gånger snabbare än vanliga hårddiskar och har betydligt lägre svarstider.

Kontrollpanel till din VPS

Vi kan via vårt samarbete med den ledande kontrollpanelstillverkaren Plesk erbjuda en mycket kraftfull och lättanvänd kontrollpanel till din VPS server, oavsett om den är baserad på Windows eller Linux.

Kontrollpanelen installeras när servern skapas och beställs i kontakt med vår kundservice.

Med Plesk kontrollpanel kan du kontrollera serverns olika resursnivåer, säkerhetspatchar med mera. Samtidigt kan du enkelt sätta upp egna kundkonton och webbsidor på din VPS.

Tillgängliga Linux versioner:
Ubuntu 16.04 LTS
Ubuntu 15.04
Ubuntu 14.04 LTS
CentOS 7.2
CentOS 6.7
OpenSuse 13.2
Debian 8
Med flera…

Tillgängliga Windows versioner:
Windows Server 2008R2 x64
Windows Server 2012R2 x64
Windows Server 2016

Tillgängliga FreeBSD versioner:
FreeBSD 10.1

En Virtual Private Server, Virtual Dedicated Server eller Virtual Server är en metod att dela upp (”partitionera”) en fysisk serverdator i flera virtuella servrar. Genom programvara som körs på den egentliga servern skapar man en virtuell maskin på vilket man kan köra ett operativsystem och önskad programvara.

En virtuell server kan köra ett annat operativsystem än värddatorn och kan även starta om utan att den fysiska servern startas om.

En VPS är inte samma sak som en dedikerad server, då detta ej innefattar en hel dator.

-Wikipedia

Servrar med stil

Svensk virtuell molnserver i en toppmodern miljö till ett marknadsledande pris – automatiserade och enkelt som aldrig förr. Enkelt som VPS – kraftullt som dedikerad server!

No strings attached

På beebyte har vi valt att inte låsa in våra kunder. Du betalar dina servrar per timme och kan säga upp när du vill. Vår VPS är fullt virtualiserad baserad på solid öppen källkodsmjukvara.

Gratis SSL-certifikat

Just nu hjälper vi till med gratis SSL certifikat genom Let’s Encrypt för alla våra hosting kunder med Linux virtuella servrar.

Börja spara pengar nu!

Testkör nu, du kommer förvånansvärt långt med de 500 kronor du får av oss i vårt moln.

%

Lägre kostnader

Sänk dina hostingkostander med upp till 50%. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och hög prestanda.

%

Hög tillgänglighet

Starkt SLA ingår för samtliga tjänster som du köper av oss och all data lagras i våra högtillgängliga datacenter i Sverige.

*När pengarna från din rabattkod är slut så övergår tjänsten automatiskt till normal debitering, din VPS kommer fortsätta att vara tillgänglig.

Samtliga VPS servrar driftas i våra Svenska datacenter och endast svensk personal har tillgång till din VPS och bakomliggande system.
Boka demo!