VPS Sverige - Snabb och skalbar VPS i Sverige för affärskritisk drift

VPS Sverige

VPS Sverige

Med en VPS (Virtuell Privat Server) i Sverige kan du försäkra dig om att din data finns nära nordiska besökare.. På så sätt minskar svarstiderna avsvärt och du kan rida på den goda internetinfrastruktur som finns i Sverige.

VPS Sverige – endast Svensk lagstiftning som påverkar.
Med VPS Sverige så kan du vara säker på att all din data lagris inom landets gränser och på så vis så är det endast Svensk lagstiftning som är gällande.

Vår VPS plattform är skapade för och redo för automation. Vår användare har tillgång till ett stort urval av mallar (sk. templates) med både Windows och Linux versioner. Du kan även själva bygga egna installationsscript (sk. recepies). Givetvis kan du automatisera backuper, samt återläsa dem när du själv önskar.

Du kan på egen hand hantera serverns alla funktioner. Allt från att ansluta med en konsol (om du skulle ha råkat låsa dig ute), till att starta om eller boota din server från ISO image. Ni kan givetvis utöka diskutrymmet på er server om ni vill lagra mera data på vår speglade och stripade SSD -lagring. Alla VPS servrar levereras utan bindningstid, du kan alltså när som helst avsluta tjänsten.

Via vår kontrollpanel så kan du själv justera IP-adresser, nätverksanslutningar samt brandväggsregler. Dessutom så förvaras servrarna i ett säkert serverrum i försvarets gamla lokaler i Karlstad, forfarande skyddade av beväpnade vakter. All serverdata lagras med andra ord inom Sverige på speglad SSD -disk.

Skala upp eller ner din servers prestanda i takt med att era behov förändras, antingen per automatik eller manuellt. Du kan också ta en kopia på din server eller göra om den till en mall. Skulle ett fel uppstå på den fysiska hårdvaran så sker en automatisk failover av er server för att garantera tillgängligheten.

VPS kontrollpanel
Givetvis levereras våra VPS servrar med full möjlighet till kontroll och självbetjäning. Du kan när som helst sätta upp, ändra eller ta bort servrar.
VPS Plesk kontrollpanel
Er server kan levereras med kontrollpanelen Plesk. En av branschens mest erkända och kompetenta kontrollpaneler för hantering av server och webbplatser.
Bitninja Logo

beebyte är återförsäljare till den marknadsledande applikationsbrandväggen (Web Application Firewall – WAF) bitninja.

Via vårt partnerskap med bitninja kan vi ge våra användare bra priser och erbjuda konfigurationshjälp så att er webserverlösning alltid presterar optimalt och säkert.

Genom att använda en lista med misstänkta elakartade IP-adresser så kan er svenska VPS Server skyddas innan intrång sker.

Läs mer om vad bitninja är och hur det fungerar på vår blogg.

Testa beebytes svenska VPS

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Vill du läsa mera om priserna för våra virtuella servrar så kan du göra det på vår prissida.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

Samtliga beebytes VPS Servrar driftas från våra högteknologiska och säkra datacenter i Karlstad. Servrarnas hårdvara och miljö övervakas av automatiska system dygnet om och beredskapstekniker finns redo att rycka ut om något skulle ske. Utöver detta patrullerar säkerhetsvakter lokalerna dygnet runt.

Vår internetanslutningar sker via redundanta fiberpar med diversitet (går olika geografisk väg) till Netnod i Stockholm där de i sin tur ansluts till ett av Europas snabbaste och stabilaste IP-nät.

Strömmässigt matas servrarna med el som är märkt ”Bra Miljöval” samt är anslutna bakom såväl UPS (batterikraft) -system samt reservkraft (diesel). Detta gör att vi klarar mycket långa strömavbrott.

Då vi använder oss av modern hårdvara kan vi hålla relativt hög temperatur i luftflödet till servrarna, vilket bidrar till den kostnadseffektiva nivån på våra VPS er. Vår inluft håller 25 grader celsius vilket är i linje med rekommendationerna från vår leverantörer. Värmen återvinns och används för att värma kontor och varmvatten.