fbpx Skip to content
En VPS som kan mer 

VPS Sverige

Med en VPS (Virtuell Privat Server) i Sverige kan du försäkra dig om att din data finns nära nordiska besökare. På så sätt minskar svarstiderna avsvärt och du kan rida på den goda internetinfrastruktur som finns i Sverige. Med VPS Sverige så kan du också vara säker på att all din data lagras inom landets gränser och på så vis så är det endast Svensk lagstiftning som är gällande.

VPS i Sverige
VPS i Sverige
Allt från en plattform

Justera din VPS

Vår VPS plattform är skapade för och redo för automation. Vår användare har tillgång till ett stort urval av mallar (sk. templates) med både Windows och Linux versioner. Du kan även själva bygga egna installationsscript (sk. recepies). Givetvis kan du automatisera backuper, samt återläsa dem när du själv önskar.

Du kan på egen hand hantera serverns alla funktioner. Allt från att ansluta med en konsol (om du skulle ha råkat låsa dig ute), till att starta om eller boota din server från ISO image. Ni kan givetvis utöka diskutrymmet på er server om ni vill lagra mera data på vår speglade och stripade SSD -lagring. Alla VPS servrar levereras utan bindningstid, du kan alltså när som helst avsluta tjänsten.

VPS i Sverige
VPS i Sverige
Du bestämmer

Hosting på dina villkor

Via vår kontrollpanel så kan du själv justera IP-adresser, nätverksanslutningar samt brandväggsregler. Dessutom så förvaras servrarna i ett säkert serverrum i försvarets gamla lokaler i Karlstad, fortfarande skyddade av beväpnade vakter. All serverdata lagras med andra ord inom Sverige på speglad SSD -disk.

Skala upp eller ner din servers prestanda i takt med att era behov förändras, antingen per automatik eller manuellt. Du kan också ta en kopia på din server eller göra om den till en mall. Skulle ett fel uppstå på den fysiska hårdvaran så sker en automatisk failover av er server för att garantera tillgängligheten.

Enkelt att välja

Fördelar med vår VPS-tjänst

Det finns många fördelar med att använda vår VPS-tjänst – här nedan hittar du fyra!  Och om du är osäker på om detta är rätt lösning för plånboken, klicka här för att komma till vår priskalkylator så kan du direkt räkna ut hur mycket det kostar att ha din miljö hos oss. 

Hosting på svensk mark

Medlemmar i Based in Sweden

Vi är stolta medlemmar i föreningen Based in Sweden, vilket för dig som kund innebär att:

Ingen datatrafik till och från våra servrar skickas utanför Sveriges gränser.
Din data är under beskydd av svensk grundlag, vilket förbjuder t.ex. avlyssning utan domstolsbeslut.
Din data inte omfattas av Cloud Act, vilket betyder att din data inte kan begäras ut av amerikanska myndigheter (som är fallet i amerikanska molnleverantörer).
VPS i Sverige
VPS i Sverige
Rätt förhållande

Rätt temperatur

Då vi använder oss av modern hårdvara kan vi hålla relativt hög temperatur i luftflödet till servrarna, vilket bidrar till den kostnadseffektiva nivån på våra VPS er. Vår inluft håller 25 grader celsius vilket är i linje med rekommendationerna från vår leverantörer.

Säker hosting

Vi skyddar din data

Samtliga beebytes VPS Servrar driftas från våra högteknologiska och säkra datacenter i Karlstad. Servrarnas hårdvara och miljö övervakas av automatiska system dygnet om och beredskapstekniker finns redo att rycka ut om något skulle ske.

VPS i Sverige
VPS i Sverige
Förebyggande

Reservkraft ifall att

Strömmässigt matas servrarna med el som är märkt ”Bra Miljöval” samt är anslutna bakom såväl UPS (batterikraft) -system samt reservkraft (diesel). Detta gör att vi klarar mycket långa strömavbrott.

VPS i Sverige
Säker hosting

Känn dig säker med Bitninja

Vi är återförsäljare av bitninja – den ledande applikationsbrandväggen för webbservrar på marknaden. Genom att använda bitninja så kan ni säkerställa att elakartad trafik, och sk. bot-nät tidigt blockeras från att nå er server samt att skadlig kod aldrig får fäste bland era applikationer.

Läs mer om bitninja på vår blogg, eller aktivera tjänsten i vår portal. 

Snabbt, stabilt och säkert

All data placerad i Sverige

Våra datacenter är placerade i Karlstad, där servrarna skyddas med miljöövervakning, kyla samt redundant elförsörjning via UPS och dieselaggregat. Samtliga vitala serverkomponenter är byggda enligt N+1 principen för att våra hosting-lösningar ska vara tillgängliga dygnet runt.

Våra servrar är dessutom anslutna till ett av Europas största och kraftigaste stamnät. Genom anslutningen kan vi ge er som kund snabba svarstider och hög tillgänglighet. Anslutningen är skapad via fiber med redundans och geografisk diversitet (ingångar från olika geografiska positioner). 

Kom igång idag

Skapa konto och testa oss gratis!

Skapa ett gratis konto och använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra våra webbhotell och VPS för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att skapa ditt konto direkt. 

VPS i Sverige

Kom igång idag