Vi valde beebyte

Nedan är ett axplock av de kunder som valt beebyte till sin leverantör av VPS, server och hosting -tjänster.

Med partnerskapet kan vi erbjuda våra kunder en flexibel hostingmiljö som är anpassad för SiteDirect-plattformen. Varje kund kan få prestanda efter behov och det är enkelt och smidigt att öka kapaciteten när trafiken ökar, också när det bara gäller en kortare period. Det ligger helt i linje med vårt arbete med skalbara lösningar och att vi ska följa med kunderna på deras tillväxtresa

-SiteDirects VD, Daniel Teglander

Med beebytes enkla och flexibla partnerprogram får vi en modell som passar oss och våra kunder bra. Vi kan enkelt uppgradera, administrera och installera nya kundmiljöer på ett ögonblick.

-Tomas Björn, en av ägarna till Aktiv IT-partner i Wermland AB

Inför en väntande temporär trafikökning letade vi efter ett alternativ till vår dåvarande server som inte kunde skalas efter behov. Efter en hel del letande hittade vi tillslut beebyte som med sin molnserver kunde erbjuda oss just detta.

Att beebyte sedan vi bytte till dem har mailat oss för att påpeka att vi kan dra ner på kraften vi använde hos dem för att spara pengar utan att förlora prestanda samt har varit både snabba och hjälpsamma i sin support har gjort oss till nöjda användare av deras tjänster

-Sebastian Söder, ägare, gaminggadgets.se

Vår personal är ofta på resande fot och behöver kunna arbeta med samma underlag som de andra anställda oavsett var de är. Med Beebytes molnlösning funkar synkningen friktionsfritt och stabilt.

Jämfört med våra tidigare system går det dessutom riktigt snabbt!

-Daniel Sturesson, Enkätfabriken

Vi ville från början hamna rätt i val av hostingleverantör och med beebytes lösning får vi hög prestanda samt en flexibilitet som gör att vi kan skala utefter den belastning som trafiken till siten genererar, vi får också förstklassig support utifall att vi behöver stöd.

-William Zhang, CTO, Vasa Living AB

Det var en ”no-brainer”. Vi får en snabbare hosting och serverdrift än tidigare, och det till ett oslagbart pris.

-Erik Engstrand, sångare i hårdrocksbandet Eyes Wide Open

Mina kunders siter laddar på under en tredjedel av tiden jämfört med tidigare leverantör.

-Christoffer Gisselfeldt, ägare, Gisselfeldt Reklam & IT

Kontakta oss!