Virtuell Server VPS - högpresterande hosting

Virtuell server VPS – snabbast och flexiblast

Vi på beebyte har närmare 20 års erfarenhet av affärskritisk drift och hosting. Sedan mer än ett decennium tillbaks har vi arbetat med virtuella serverar och VPS hosting baserat på en rad olika teknologier (VMWare, Hyper-V, Virtuozzo, Xen och KVM), vi har med andra ord en gedigen erfarenhet av virtuell server drift och VPS lösningar för en rad olika behov.

Vi kan hjälpa er med allt från drift av webbsidor, webbshopar och klustrerade lösningar till total drift av hela era infrastruktur för era kontor eller butiker. För oss är det viktigt att leverera en lösning som möter era prestandabehov tillsammans med en support i världsklass – så att ni kan fokusera på att vinna inom er marknad.

 

Support engineer

Experthjälp

När du väljer våra lösningar får du tillgång till spjutspetskompetens inom en rad områden såsom Virtualisering, webb drift, Linux och Microsoft-plattformar (inkl. Active Directory och exchange server).

backup server

SSD Diskar

Vi använder oss endast av SSD diskar. Till skillnad från våra konkurrenter (som blandar med vanlig snurrande disk) så ger vår 100% SSD baserade lagring alltid snabba svarstider.

Virtual server cloud control

Användarvänlig kontrollpanel

Med en inloggning kan du skapa, ta bort och kontrollera alla dina servrar. Du kan också ansluta till dem via en HTML5 baserad terminal.

konsult timbank

0 dagars bindningstid

Alla våra virtuella servrar levereras utan uppsägnings eller bindningstid. För oss är det enkelt: genom att försöka vara bäst så är vi övertygade om att vare sig uppsägnings eller bindningstider behövs.

Priskalkylator

Processor

Varje kärna kör på en 2,4 Ghz Xeon server CPU

IP

Antal IP adresser till din server

Minne

Minne för din server

Disk

Redundant SSD disk

Backup

Backup till annan server

5 GB transfer inkluderad varje timma, via 100 Mbit/s upplänk

Uppskattat pris
SEK/mån
Välj SLA typ
SLA Basic (enklare)
SLA Platform Plus
Skapa konto!

Testa Virtuell Server

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

SKAPA ETT KONTO i användarportalen och använd rabattkoden startanu för att få tillgång till rabatten!