Vattenliv simmar lugnt i beebytes moln

Vattenliv simmar lugnt i beebytes moln

En av Sveriges största e-handlare för trådgårdsdammar och akvarium, vattenliv.se, har flyttat till beebytes moln:

-Inför våren så var det viktigt för oss att öka prestandan då det av naturliga skäl är en viktig period för oss, säger Fredrik Sparretun, VD på Trädgårdsliv AB som driver sidan www.vattenliv.se

-Vi har sedan vår start för 16 år sedan tagit steg för steg för att nå den position vi har idag och vara en heltäckande leverantör till trädgårds och akvarie -entusiaster fortsätter Fredrik.

Från beebytes sida så är man glad över det förtroende som man fått:

-Vi gillade verkligen utmaningen, att flytta och optimera sidan för att både öka antalet konverteringar och bidra till att vattenliv.se kan växa än mer, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.

vattenliv.se körs idag på en skalbar och elastisk VPS (Scale Cloud) hos beebyte och använder sig av WordPress / Woocommerce tillsammans med en LAMP-installation på Linux Ubuntu. Sedan flytten så har vattenliv.se sänkt sina laddningstider dramatiskt.

-Vi har idag en rappare sida och check-out process vilket såklart våra kunder uppskattar. Nu är vi redo att se till att svenska trädgårdar är vackrare än någonsin i vår, avslutar Fredrik.

Trädgårdsliv AB

Omsättning 2015: 8 miljoner
Antal anställda: 3
Startat år: 2000
Plattform: WordPress / Woocommerce

www.vattenliv.se

Vill du också testa en VPS gratis?

Starta din provperiod här – skapa ett konto

Prova beebytes virtuella servrar. Just nu kan du använda rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.