Vasa Living inreder exklusivt bohag hos beebyte - VPS, Webbhotell och molntjänster

Vasa Living inreder exklusivt bohag hos beebyte

Den nystartade inrednings e-handeln vasaliving.se lanserade sin site i början av månaden;
– Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativa inredningsattiraljer av högsta standard till attraktiva priser. Vårt mål är att förmedla en känsla av exklusivitet redan när kunden kommer in på vår site – det ska vara fullt fokus på produkterna, utan onödigt plotter och distraherande banners säger Cecilia Blomdahl, VD på Vasa Living AB.

Siten bygger på flertalet Microsoft Server maskiner och Microsoft SQL Server och är byggd med de senaste teknikerna via ett sk. ”DevOps” arbetssätt där man med jämna intervaller förbättrar, testar och lanserar ny kod för siten.
– Vi ville från början hamna rätt i val av hostingleverantör och med beebytes lösning får vi hög prestanda samt en flexibilitet som gör att vi kan skala utefter den belastning som trafiken till siten genererar, vi får också förstklassig support utifall att vi behöver stöd, fortsätter William Zhang som är CTO och teknikchef.

Från beebytes håll är man positivt till Vasa Livings öppnande:
-Det är riktigt kul att få arbeta med ett par duktiga, drivna och engagerade unga entreprenörer. Att de sedan lyckats bygga en site som är imponerande snygg, snabb och intuitiv kan vi bara gratulera dem till, avslutar beebytes VD Niclas Alvebratt.