Umbraco Webbhotell - VPS, Webbhotell och molntjänster

Umbraco Webbhotell

Umbraco Webbhotell: Öppen källkod med .net hosting

Umbraco är ett CMS utvecklat i .NET och driftas därför enkelt på vårt webbhotell windows. Första versionen av Umbraco CMS släpptes år 2000 och har sedan dess utvecklats och släppts i flera nya versioner. Communityt bakom Umbraco anser att ärlighet och transparens är oerhört viktigt och det genomsyrar också både deras webbplats och CMS. Själva ramverket är kostnadsfritt och av typen öppen källkod (licensierat under MIT -licensen).

Umbraco är ett av de allra största CMS:en för Microsoft’s .net och precis som alla CMS finns en backend och en frontend. Frontend är vad dina besökare ser medan backend är verktyget du skapar nytt innehåll, redigerar befintligt och gör inställningar med.

Umbraco har skapats för att passa dig oavsett om du är avancerad utvecklare eller vanlig användare med allmänna datorkunskaper. Det finns inbyggt stöd för flera språk, en redigerare för dina texter och artiklar som förhandsvisar precis hur ditt publicerade material kommer att se ut. Dessutom kan du enkelt koppla ditt vanliga Microsoft Word och använda en ordbehandlare du redan känner till direkt mot Umbraco.

Enkel koppling till Visual Studio och integrering med .NET kontroller gör Umbraco uppskattat av många utvecklare.

Umbraco Webbhotell 1

Det finns många riktigt stora varumärken som använder Umbraco, exempelvis Heinz, Microsoft och Peugeot. En av anledningarna att välja Umbraco är möjligheten att kunna köpa till riktigt proffsig och personlig support direkt från utvecklingsteamet.

Kom igång med Umbraco

Umbraco är relativt enkelt att komma igång med. En bra början är att ta del av dokumentationen som finns fritt att tillgå på deras webbplats https://our.umbraco.com/documentation/

Beebyte håller också på att ta fram en installationsguide specifikt för hur du sätter upp din Umbraco website hos oss som kommer att publiceras på vår Knowledge Base.

Om du är intresserad av en live demo över hur vår kontrollpanel fungerar så kontakta oss.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.