Take away från Webbdagarna, del 1

Take away från Webbdagarna, del 1

Internetworlds webbdagarna är en av de allra mest omtyckta konferenserna i branschen. Givetvis var gänget från beebyte, som under de här dagarna kompletterades av webbpartnern Jenni Laapotti på plats i Göteborg för att mingla, lära sig mer om de senaste digitala trenderna och umgås med likasinnade.

I god anda av webbdagarna tradition så startade eventet med ett minst sagt pampigt intro. Introt finns tyvärr inte, i skrivande stund, ännu publicerat men ni kan se ett exempel från 2014 (en av våra egna favoriter) i Youtube -klippet.

Sedan var det givetvis dags för dagar späckade av matnyttiga föreläsningar! En av våra favoriter under dagarna var Oli Gardner som höll en föreläsning om att maskiner visst kommer att lära sig att förstå hur vi människor och våra värdemekanismer fungerar samt hur man implementerar detta i arbetat med att göra sin webbsite mera effektiv.

Glada beebyte -utställare på webbdagarna i Göteborg

Introfilm, så som den ska göras!

Första dagen avslutades med en myckets uppskattad AfterWork, där några få lyckliga deltagare fick chansen att en selfie tillsammans med beeiz. Bildgalleriet från detta finns på beebytes facebooksida.

I nästa del i Take Away från webbdagarna så kommer vi att behandla föreläsningen ”The Dark Net: Inside the Digital Underworld” och hur allt blir mera mainstream, hur lagar och regler tappar fotfäste och vilka utmaningar vi står inför samt hur entreprenörsskapet på ”The dark net” förändrar industrin.

 

Intresset för beebytes monter var genom hela eventet stort och vi tackar alla deltagare för skratt och all nyfikenhet kring våra tjänster. Vi delade ut en tusenlapp att prova vår tjänster för, något som en hel del deltagare redan använt. Vill du också få 1000 kr att testa för? Klicka då på knappen bredvid!