Tack för kanonbetyg!
You are currently viewing Tack för kanonbetyg!

Tack för kanonbetyg!

I månadsskiftet genomförde beebyte en kundnöjdhetsundersökning där bolagets 1000 -tals användare fick svara på en rad frågor om hur man upplever beebytes tjänster och hur väl tjänsterna möter förväntningarna.

– Fler än 9 av 10 svarande skulle rekommendera våra tjänster till en nära vän. Det är en kundnöjdhet som heter duga och ett kvitto på att vår approach om användarnära utveckling och stort fokus på att ha marknadens bästa support fungerar väl. Man blir glad ända in i skälen av att läsa kommentarerna, säger beebytes VD, Niclas Alvebratt.

Undersökningen genomfördes via e-post under en veckas tid. Förutom att svara på hur väl tjäsnterna motsvarar förväntan så fanns det möjlighet att lämna kommentarer:

– Vi har fått in många kommenterar och en del konkreta förslag på förbättringar. De tar vi till oss av och en del av förslagen har redan gått vidare till att utvecklas. Rent generellt kan man säga att den stora lovsången från användarna gäller det utmärkta jobbet som vår support gör tillsammans med en hög kvalitet på tjänsterna som sådant, säger Clara Alsterlind, ansvarig för undersökningen och Marketing Manager på beebyte.

 

Niclas Alvebratt
Niclas Alvebratt, VD
Clara Alsterlind
Clara Alsterlind, Marketing Manager

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.