Sommarhälsning från beebyte

Sommarhälsning från beebyte

Sommarhälsning från beebyte 1

Sommarhälsning från beebyte

Nu är det äntligen sommar igen och hela Sverige börjar att så sakteliga stanna upp för att gå på semester. Några har redan hunnit med säsongens första bad även om jag för egen del gärna väntar i några veckor till.

För tre månader sedan slog vi upp portarna för vår tjänst Scale Cloud och vi har haft en flygande start! Kapaciteten har redan fått utökas och flera kunder har hört av sig med berättelser om hur deras siter har laddat på en tredjedel av tiden efter att de har flyttat till oss. Riktigt kul tycker vi!

Vi kommer att fortsätta hålla vår höga utvecklingstakt. Det är ju vår affärsidé: att förse våra kunder med mervärden som ökar potentialen för att kunna göra fler affärer digitalt. Så välkommen sommar och semester – dina system kan jobba medans du badar!

Niclas Alvebratt, VD beebyte

Sommarhälsning från beebyte 2
Sommarhälsning från beebyte 3

Värmländska företag hittar varandra

Aktiv IT Partner i Wermland AB är sedan månadsskiftet maj/juni partner med beebyte:

-Vi är mycket glada över att ha en partner som Aktiv IT. Hela bolaget andas engagemang, kompetens och entreprenörsskap – något som inte minst deras framgångar hos kunder som Norma Precision, Crem International och Würth Svenska AB visar, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.

Aktiv IT verkar främst lokalt i Värmland med konsult och driftsåtaganden inom områden som t.ex. stadsnät, IT-drift och projektering.

-Med beebytes enkla och flexibla partnerprogram får vi en modell som passar oss och våra kunder bra. Vi kan enkelt uppgradera, administrera och installera nya kundmiljöer på ett ögonblick, säger Tomas Björn, en av ägarna till Aktiv IT.

Sommarhälsning från beebyte 4

Jenni Laapotti – beebytepartner med många järn i elden!

beebyte har på kort tid skördat framgångar hos mindre och medelstora utvecklings, design och IT-konsultföretag med sitt partnerprogram. En av dessa är Jenni Laapotti som är en välrenomerad konsult inom digitala medier,

-Det är ett väldigt kraftfullt partnerprogram som gör att jag är väldigt trygg i dialogen med mina kunder säger Jenni Laapotti som har en bakgrund på Kafferosteriet Löfbergs och Pictura innan hon tog steget att driva sitt eget företag.

-Just nu lanserar jag och min kollega en ny podd om digitala och sociala medier som heter Digitalsnack. Det är mycket som händer och det är så roligt att få förmånen att arbeta inom en av sveriges hetaste branscher, avslutar Jenni.

Besök podden Digitalsnack här