sommar2018 - VPS, Webbhotell och molntjänster

Stabila Webbhotellstjänster

Enkelt och kraftfullt webbhotell - allt för en trygg sommar

Webbhotell är perfekt för den som vill ha en webbsida för sitt företag eller organisation. Via vår kontrollpanel så kan du hantera webbhotellets samtliga inställningar.

Med vår välomtyckta support så kommer du alltid i kontakt med kompetent personal och får på så vis alltid bra svar på dina frågor. Vi erbjuder också en rad tilläggstjänster som ni enkelt aktivererar i kontrollpanelen.

Givetvis säkerhetskopierar vi ert data och normalt behåller vi data i vårt backupschema i 7 dagar.

Eget datacenter ger trygg hosting i vårt webbhotell. Vi har ett eget och redundant datacenter som kan leverera den stabilitet som behövs, givetvis med egen driftspersonal. Datacentret har hög kapacitet och är konstruerat för att fungera även under extremt långa strömavbrott. Samtliga servrar använder 100% Solid State Disk (SSD) för lagring, vilket ger enormt snabb diskaccess.

sommar2018 1
Aktivera SSL gratis med en knapptryckning. Vi har automatiserat Lets Encrypt certifikathanteringen vilket ger dig möjlighet att enkelt aktivera HTTPS för din site. Bra för din SEO och säkerhet!
sommar2018 2
Förutom FTP, filhanterare och kontrollpanel så erbjuder vi också tillgång till databashantering och PHPMyAdmin. Hos oss har du full kontroll!
Bästa Webbhotell WordPress
Det har aldrig varit så enkelt att komma igång med WordPress. Hos oss kan du direkt komma igång med din egna wordpressinstallation genom ett klick i vår portal! Dessutom – klona test och produktionssidor för att enkelt testa nya plugins, uppdateringar etc. utan att påverka din riktiga sida!
git-icon-black
Vi har fullt stöd för Git inklusive webhook i våra webbhotell. På så sätt kan du enkelt hantera alla din kod för din webbplats.

Teknisk specifikation

DNS Hosting: obegränsat antal domäner
E-Post Hosting: obegränsat antal brevlådor
Utrymme för hemsida: obegränsat
Minne för PHP: 2 GB
Backup: Ja
Support: Ja
E-post alias: Ja
Webmail: Ja
FTP access: Ja
Datatransfer: 200 GB / mån
MySQL Databas: Ja, 5 st ingår
Fullt Git-stöd: Ja
Möjlighet att själv skapa och återläsa backuper: Ja
Möjlighet att själv välja PHP-version: Ja
Liveview av loggar: Ja
Access till weblog -filer: Ja
Applikations brandvägg: Ja

Kostnadsfri teknisk support via e-post, chatt och telefon, vardagar 08.00-17.00

Webbhotell Infinite Linux

Obegränsat med utrymme
kr 119 Månadsvis
  • Obegränsat med utrymme för ert webbdata
  • 5 separata webbplatser utan extra kostnad
  • Ingen bindnings eller uppsägningstid
High perf.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.

SSD-baserat Webbhotell

Vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga webbhotell. Vårt webbhotell är baserade på vår välrenommerade IaaS / servertjänst som bygger på 100% SSD-baserad lagring. Detta borgar för extremt korta svarstider. Vår hostingtjänst innehåller inga begränsningar för ert webbdata och ni betalar ett fast pris. Givetvis så kan ni enkelt komma åt de allra vanligaste inställningarna ifrån vår kontrollpanel.

Allt till ett fast pris

Via kontrollpanelen kan du enkelt hantera domännamn, e-postkonton, databaser och inloggningar till ditt webbhotell. I vårt webbhotellspaket Webbhotell Infinite ingår förutom lagring för ditt webbdata, hosting av domännamn och e-post. Utöver detta kan du givetvis köpa domännamnen i kontrollpanelen.

Fakturering sker kvartalsvis i efterskott.