Senior IT-konsult ansluter till expanderande partnernätverk - VPS, Webbhotell och molntjänster

Senior IT-konsult ansluter till expanderande partnernätverk

Den seniora IT-konsulten Eric Kindell med bas i Täby ansluter med sitt Kindell Consulting AB till beebytes expanderande partnernätverk.

-Med Eric får vi en samarbetspartner som har lång erfarenhet av IT tjänster och lösningar, och som har gedigen spetskompetens inom t.ex. säkerhetsprodukter från Checkpoint säger Niclas Alvebratt, VD på beebyte i en kommentar till nyheten.

Kindell Consulting har under lång tid arbetat med seniora konsultations och rådgivningstjänster i Stockholmstrakten med stort fokus på informationssäkerhet. Företagen har vid partneravtalet kommit överens om att göra gemensam sak i att ta sig an den växande utmaningen med infrastruktur och säkerhetsfrågor hos företagen.

-Med beebytes tjänster kan vi komplettera vår portfölj med marknadens bästa molntjänster, på så sätt kan även vi som mindre företag ta ett bredare grepp kring våra kundens IT-miljöer och leverera ett mycket större mervärde, säger Eric Kindell.

beebytes partnernätverk spänner idag över ett 20 -tal olika partners och återförsäljare, spritt över hela landet.

-Vi är noga med vilka partners vi tar ombord, de ska stå för kvalitét och innovationskraft samt tillföra något unikt till vårt nätverk – det ser vi att Eric och Kindell Consulting gör och är mycket glada över att vi kunnat etablera samarbetet, avslutar Alvebratt.

Eric Kindell, Kindell Consulting AB

Vill du också prova en riktigt snabb serverplattform?

Börja din provperiod genom att fylla i formuläret 

Starta din provperiod här – skapa ett konto

Prova beebytes tjänster. Just nu kan du använda rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.