Semestern är slut och här är några av nyheterna i vårt moln!

Semestern är slut och här är några av nyheterna i vårt moln!

Som ni vet så gillar inte vi på beebyte att ligga på latsidan även om det är sommar. Därför har vi tillbringat sommaren med att ta fram två nya funktioner. Allt för att våra kunder ska kunna spendera mera tid på det som genererar värde!

Nu kan du som kund enkelt hålla koll på dina kvitton för köpen hos beebyte i vår kontrollpanel. Dessutom kan du nu säkert och enkelt knyta ihop ditt lokala moln med vårt via en VPN förbindelse.

Läs mer om nyheterna här nedan!

Ha stenkoll på dina kvitton

Som företagare så vet vi hur viktigt det är att ha en enkel hantering av kvitton. Därför har vi nu också automatiserat detta flödet. Numera kan du förutom dina fakturor och utestående betalningar hämta dina kvitton i vår kontrollpanel.

Perfekt för dig som behöver dem till bokföringen!

Anslut med VPN in till molnet

Många kunder har efterfrågat möjligheten till att ansluta med VPN (krypterad tunnel över internet) in till vårt moln. Därför har vi nu tagit fram ett koncept kring detta baserat på IPFire som hanterar OpenVPN och VPN över IPSEC. Konceptet tillåter kunder att använda privata nät på sina virtuella servrar och sätta upp en egen virtuell appliance som kan hantera NAT, IDS/IPS och VPN.

Med IPFire kan du med andra ord knyta ihop din molnlösning med ditt lokala nätverk för att på så sätt enkelt skaffa mera serverresurser och bygga mer avancerade system.

Förutom det tydliga användargränssnittet så är en av fördelarna att lösningen inte driver några extra licenskostnader.  Bra, enkelt och prisvärt med andra ord!

IPFire levereras med en tydlig och intuitiv kontrollpanel i vilken även de mest avancerade inställningarna kan göras.