Samarbete för mer flexibla drifttjänster - VPS, Webbhotell och molntjänster

Samarbete för mer flexibla drifttjänster

Samarbete för mer flexibla drifttjänster 1

Webb- och e-handelsexperterna SiteDirect Professional Web Solutions från Växjö och molntjänstföretaget beebyte i Karlstad har inlett ett partnerskap om drifttjänster och kompetensutbyte.

-Vi är glada över att få teckna ett partnerskap med en av Sveriges bästa och mest innovativa e-handelsbyggare. Det är kul att vi får spela ut hela registret av våra tjänster och kompetens samtidigt som vi får bidra till en riktigt het marknad, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.

Bolagen har startat ett samarbete där beebyte hanterar driftlösningar för SiteDirect samtidigt som man agerar infrastrukturrådgivare. SiteDirect har en egenutvecklad försäljningsplattform för webb och e-handel med bland annat Bagaren och Kocken, Rapunzel of Sweden, Källs materialhantering och Sova som kunder.

– Med partnerskapet kan vi erbjuda våra kunder en flexibel hostingmiljö som är anpassad för SiteDirect-plattformen. Varje kund kan få prestanda efter behov och det är enkelt och smidigt att öka kapaciteten när trafiken ökar, också när det bara gäller en kortare period. Det ligger helt i linje med vårt arbete med skalbara lösningar och att vi ska följa med kunderna på deras tillväxtresa, säger SiteDirects VD Daniel Teglander.

SiteDirect Professional Web Solutions AB grundades 2000 och är en av Sveriges ledande leverantörer av profesionella webb- och e-handelslösningar inom både B2B och B2C.
www.sitedirect.se

Beebyte startades i början av 2016 av molnveteranerna Niclas Alvebratt och Simon Ekstrand, företaget har i skrivande stund ca. 300 aktiva kunder.
www.beebyte.se

För mer information
Daniel Teglander, VD SiteDirect, tel 070-260 30 20, e-post daniel.teglander@sitedirect.se
Niclas Alvebratt, VD beebyte, tel 073-525 70 18, e-post n@beebyte.se