plesk partner - VPS, Webbhotell och molntjänster

Plesk partner

Plesk är en av världens mest använda programvaror för kontrollpaneler. Med Plesk kan man hantera såväl webbapplikationer som servern i helhet. Tack vare det stora utbudet av plugins och tillägg så nås en oerhört hög nivå av automation och säkerhet.

beebyte är en av få Plesk partners med över 10 års erfarenhet av programvaran på såväl Windows som Linux -plattformar.

Automation och hantering av webbplatser

Via kontrollpanelen kan man sköta all administration som krävs för en webbserver eller databasserver. Till exempel kan man hantera inloggningsuppgifter, installation och uppdateringar av kända webbapplikationer t.ex. WordPress samt resursutnyttjande och quotas (kvoter) för resursuttnyttjande.

Med hjälp av den ständigt växande tilläggskatalogen går det enkelt att lägga till nya funktioner på servern, till exempel stöd och hantering av Docker containrar. Tilläggskatalogen finner ni här.

Elvis Plesky WordPress hosting
plesk logotype

Plesk – bäst på WordPress Hosting

Genom sitt unika partnerskap med Automaticc, skaparna bakom WordPress, så är Plesk den bästa lösningen för hantering av webbplatser byggda i WordPress. I Plesk Web Pro Edition och uppåt så inluderas Plesk berömda WP Toolkit, vilket ger möjlighet till att enkelt sätta upp staging-sidor, sätta sidor i underhållsläge samt hantera lösenord och inloggnings centralt. Givetvis levereras Plesk också med en oerhört kompetent funktion för skapande och återläsningar av säkerhetskopior.

Sveriges bästa Webbhotell bygger på Plesk
Plesk ger tillgång till enkel hantering av alla era WordPress -sidor
SSL LetsEncrypt
Givetvis finns bra och enkla integrationer för att aktivera gratis SSL via LetsEncrypt
plesk extensions catalog
Använd extensions/tillägg för att göra er installation ännu kraftfullare
Wordpress Software Bundle

Sugen på att prova Plesk och WordPress? Använd rabattkoden startanu när du skapar ditt konto så får du 500 SEK att provköra för (räcker i strax över 4 månader)!