Vi kan hjälpa till att optimera din webbsida

Tack vare vår långa erfarenhet av webbhosting, VPS och webbhotells -drift så kan vi hjälpa till att optimera din webbsite för optimal prestande. Vår personal har flera decennier av erfarenhet och är experter på den så kallade LAMP -stacken (Linux, Apache, MySQL och PHP) som bland annat är populärt val för CMS systemen Joomla, WordPress och Woocommerce.

MySQL Databasoptimering

MySQL är vår hemmaplan och vi kan se till att din databas presterar optimalt. Genom att följa hur databasen under drift presterar kan vi komma med förslag på och implementera förbättringar. Såväl i dess struktur, frågorna till den samt infrastrukturen kring den. Givetvis kan vi också hjälpa till med lastbalansering, övervakning och klustrering.

MySQL Server logo

Stresstest / Lasttest av webbsida

Är du orolig över hur många samtidiga besökare din webbsida eller e-handel klarar av att hantera? Genom att simulera besök till din e-handel eller webbsida så kan vi ta reda på det. Detta kallas för att stresstesta eller lasttesta och är en viktig del för att säkerställa att din webbplats presterar optimalt när det verkligen behövs.

Givetvis kan vi hjälpa till att tolka resultaten och också implementera förbättringarna för att din sida ska klara av önskade belastningsnivåer.

Webpage speed

Vill du veta mera? Fyll i formuläret.

Kontakta oss

11 + 12 =

Boka demo!