Om beebyte - VPS, Webbhotell och molntjänster

Om beebyte

Varför beebyte?

Personerna bakom beebyte har varit verksamma inom IT, Moln och hostingindustrin i snart sammanlagt 30 år. Vi är ett gäng IT-nördar som älskar teknik, smarta lösningar och att ta nya lösningar till marknaden. Vi har ofta kallats för “branschens humla”, då våra idéer flyger trots att det funnits dem som misstrott dem från början – därför beebyte – eller bumblebeebyte.

 

Engagemang och passion

I varje rad av kod, i varje steg av vår leverans så är vår affärsidé att bringa rejält mervärde till dig som kund. Det är därför vi inte har någon bindningstid eller uppsägningstid. Vi är trygga i vetskapen att vi producerar något som du är nöjd med 24 timmar om dygnet och att vårt engagemang att driva affärer tillsammans med våra partners, till nytta för marknaden, är det som ger oss glädje och en självklar plats på framtidens molnkarta.

Liten som stor, vårt engagemang handlar om att bygga en bättre marknad till gagn för alla.

Etisk kod

För oss är det viktigt att vårt företag är en del av en större helhet. Därför ger vi alla anställda ledigt en dag i månaden för att ägna sig åt socialt arbete i närområdet, t.ex. nattvandra eller hjälpa till med mat till hemlösa. Vi tror att ett sunt samvete går hand i hand med lönsamma affärer. Därför skänker vi också kapacitet till Free Software Foundation (www.fsf.org) samt stöttar det så kallade Tor-nätverket till förmån för förföljda och förtryckta människor i länder vars regimer är auktoritära.

 

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 559052-8062. Företaget innehar F-skattesedel. Samtliga prissupgifter på sidan är ex. moms.