nopCommerce Hosting - hosting av nopCommerce e-handelsplattform

nopCommerce hosting

nopCommerce Hosting på pålitlig plattform

Bra nopCommerce hosting förutsätter djup och bred kunskap i Microsofts olika serverteknologier kring MSSQL, .Net och IIS. Givetvis förutsätter det också en stabil servermiljö med snabb lagring och hög tillgänglighet så att er e-handel alltid är redo att ta emot nya beställningar.

beebyte har erfarenhet av olika lastbalanserade och klustrerade lösningar för nopCommerce och webbdrift baserad på Microsoft -teknologi. Allt från lastbalanserade IIS servrar till redundanta, klustrade eller speglade MSSQL databasuppsättningar.

Genom de olika serviceavtal som vi erbjuda kan vi ta stort ansvar för er nopCommerce hosting medans ni kan fokusera på er kärnaffär.

nopcommerce hosting
nopCommerce är licensierat som öppen källkod under GPL (GNU General Public License)

Hosting av e-handel och affärskritisk drift

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Sugen på att prova våra tjänster?

Skapa ett konto via knappen nedan och använd rabattkoden startanu så får du 500 kr att testa våra tjänster för!